Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MoveUp för badrum

Inte sällan är badrummet det som tydligast skvallrar om när en lägenhet senast renoverades – eller byggdes. Därför blir badrumsrenoveringar effektfulla insatser som påtagligt markerar en förhöjd standard.

Precis som med köket har du här möjlighet att göra klimatsmarta val som ger både dig och hyresgästen långsiktiga besparingar. Renoverade badrum är också ett säkert och välbeprövat sätt att öka värdet på fastighetsbeståndet.


Vi har sortimentet för omflyttningsrenovering, totalrenovering eller nybyggnation av badrummet

4 tips till dig som bygger badrum

 

Många kallar badrummet för bostadens viktigaste rum. Badrummet är så mycket mer än bara ett ställe där morgontoaletten utförs. Badrummet kan även vara ett spa, ett rum för avkoppling, någonstans där barn får plaska och ha kul eller ett mysigt rum för umgänge.

 

Oavsett hur din kunds önskelista ser ut, från ett funktionellt badrum till lyxiga drömmar om exklusiva materialval och komplexa installationer, är det viktigt att känna sig trygg med att alla komponenter håller hög kvalitet och att leveranserna är pålitliga. Vi har pratat med Kristopher Johansson som driver Nya Badrum i Örebro och listar här 4 tips till dig som bygger badrum.

Vattenlåset som sparar pengar åt ditt fastighetsbolag

Precis som namnet säger är Prevex EasyClean väldigt lätt och snabb att rengöra. För fastighetsbolag ger det här många fördelar, som att hyresgästen själv enkelt rengöra vattenlåset (vilket betyder färre servicebesök), hyresgästen behöver inte ta isär vattenlåset vilket därmed gör det omöjligt att sätta ihop på fel sätt och risken för läckage och vattenskador minskar märkbart eftersom vattenlåset är så lätt att rengöra.

 

Med en investering i EasyClean-vattenlås i alla fastigheter kan fastighetsbolaget avsesvärt minska andelen servicebesök och därmed minska kostnaderna me dupp till 1,5 miljoner kronor årligen. Detta eftersom hyresgästerna väldigt enkelt kan rengöra sina EasyClean-vattenlås själva.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript