Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Enklare installation med Multifix

Nya infällda apparatdosor i Multifix-serien gör installationen enklare! Nu lanserar Schneider Electric uppgraderade infällda apparatdosor som förenklar installatörens arbete. Du kommer självklart känna igen egenskaperna med de omtyckta apparatdosarna – nu har de dock förbättrats på flera sätt. Upptäck allt nytt med Multifix-serien från Schneider Electric här!

Serien Multifix är ett komplett dossystem för alla typer av installationer. Produkterna är speciellt anpassade till våra traditionellt nordiska byggmetoder. Med Multifix får du en serie dosor som är snälla mot naturen, eftersom de är halogenfria och tillverkade i en plast som kan återvinnas. De nya dosorna ersätter VP-2 sortimentet som utgår inom kort.

Vad innehåller Multifix-serien?

Multifix-serien består av kombinerbara apparatdosor för olika skivtjocklekar i olika utföranden. Du hittar med andra ord singel, 1,5-modul, dubbel och Bigbox – så kallade pungdosor, med extra kopplingsutrymme. Apparatdosorna finns i olika utförande för regelväggar, ingjutning och brandklassning samt har flera smarta tillbehör för alla typer av byggmetoder.

Ett komplett dossystem – för alla typer av installationer

Nedan ser du några av uppgraderingarna som förenklar arbetet betydligt.

Förbättrade utbrytningar

Utbrytningarna är mycket enkla att öppna med ett enkelt slag med hammaren och de kan förslutas på nytt med separat blindtätning.Inbyggt kopplingsstycke

Apparatdosorna har inbyggda kopplingsstycken som har förbättrats för att enkelt docka ihop singel- och dubbeldosor i valfria kombinationer. Montaget av flera dosor i rad blir mycket stabilt.

Putslock skyddar installationen

Apparatdosorna levereras med putslock som gör att den färdigdragna installationen inte smutsas ner av ex. färg eller spackel innan det är dags att installera exempelvis strömställare och vägguttag.


Så här fungerar apparatdosorna från Multifix-serien

Den här filmen visar de uppgraderade apparatdosorna för regelväggar, ingjutning och brandklassning tillsammans med de smarta tillbehören för alla typer av byggmetoder.


Utvalda produkter från Multifix-serien

Här presenterar vi sex utvalda produkter från Mutltifix-serien från Schneider Electric som vi rekommenderar lite extra varmt.


Så här monterar du apparatdosorna i Multifix-serien

I denna video visar den auktoriserade elinstallatören Tommy Nodoushani hur enkelt det är att arbeta med de nya förbättrade apparatdosorna i Multifix-serien.


Upptäck mer från Schneider

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript