Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vattentätning

I de samhällsinvesteringar som görs idag måste både byggnader och infrastruktur ha en lång livslängd. Vi på Ahlsell hjälper dig därför med att hitta rätt lösningar för att uppnå en vattentät och långsiktigt hållbar konstruktion.

Kraven på vattentäta konstruktioner är höga för att minska risken för omfattande efterarbete och extrautgifter. Varje byggnation är dock unik och det finns många olika lösningar för att uppnå en vattentät konstruktion. Faktorer såsom produktval, analyser och riskminimering i olika situationer måste vägas in. Genom att optimera materialanvändandet kan även kostnader och miljöbelastning minska.

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter och rätt lösningar för just dina utmaningar inom vattentätning. I vårt produktsortiment finns dessutom det mesta som du kan behöva – allt från gjutavstängare, svällband, tätband, fogband, fogbleck, injekteringsslangar, kvarsittande formar och mycket mer.

Välkommen att kontakta någon av våra specialister på betongkomplement för hjälp med ditt projekt. Du hittar även vårt unika och breda produktutbud i vår webbutik.

Populära produkter inom vattentätning

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript