Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Offentlig sektor

Tillsammans utvecklar vi den offentliga sektorn

Ahlsell har länge varit ett förstahandsval för yrkesproffs inom en rad olika branscher tack vare vårt breda utbud av produkter som levereras till rätt plats, i rätt tid och till konkurrenskraftiga priser. Vi är också en pålitlig partner med lång erfarenhet av att möta de specifika behoven inom offentlig sektor. Det innebär att vi är väl insatta i gällande lagkrav och förstår vikten av effektivitet och ekonomi, kvalitet och säkerhet, hållbarhet och en transparent och öppen inköpsprocess.

Vårt utbud sträcker sig över en rad olika produktområden med allt från vardagliga förnödenheter till högspecialiserade lösningar. Vi säljer produkter från ett stort antal varumärken och har även ett omfattande urval av kvalitetssäkrade egna märkesvaror. Dessutom erbjuder vi specialistkunskap inom en rad olika områden liksom tjänster som underlättar vardagen och sparar tid.

Med butiker över hela Sverige och en webbutik är det alltid nära till Ahlsell.

utan_ahlsell_stannar_sverige-beskuren.jpg

Som bolag spelar vi en viktig roll i omställningen till ett mer hållbart samhälle. Att utvecklas hållbart innebär bland annat att ge våra kunder möjlighet att välja mer klimatanpassade alternativ, både vad gäller produkter och tjänster. Vi är stolta och glada över att många väljer att samarbeta med oss tack vare vårt systematiska arbete för klimat, miljö och socialt ansvar.

Utforska vårt sortiment och upptäck skillnaden som ett samarbete med Ahlsell innebär. Vi har gärna en tidig dialog för att kunna bidra med vår expertis och föreslå lösningar som effektiviserar och utvecklar alla slags verksamheter inom den offentliga sektorn. Vårt jobb är att göra ditt enklare.

 

Ahlsell hjälper till att hålla Sverige i gång

Polisen, Kustbevakningen, Tullverket, räddningstjänst,  gatuförvaltning, flygplatser och reningsverk är några viktiga funktioner inom vårt samhälle som alltid måste fungera. Ahlsell har många stora avtal inom den offentliga sektorn. Vi strävar alltid mot att erbjuda hållbara lösningar och bra produktval. Tillsammans med våra kunder bygger vi ett mer hållbart samhälle.  

Specialisering

..inom Automation, Arbetsplats, Belysning, Hälsa & Säkerhet, Infästning, Kullager & Transmission, Rör & Armatur, Svets samt Verktyg.  

 

Effektivisering

..når vi med lokal närvaro, stor säljkår, effektiva förrådslösningar, en miljon produkter inom koncern och pålitliga leveranser.

 

 

Digitalisering

..med EDI-lösningar, PunchOut, för både webb och app. Komplettera kunders digitaliseringsresa med produkter inom automation, Internet of Things, E-mobility och belysning.


 

Komplett sortiment

Ta del av vårt sortimentserbjudande.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript