Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Albin Ihs

Teknikspecialist inom betongkomplement

Vad gjorde att du sökte dig hit?
– Jag jobbade redan på Ahlsell och när jag såg att annonsen kom ut så var det självklart att söka. Jag har tidigare jobbat många år på en prefab-betongfabrik så jag kände att det var något för mig!

Vad tycker du om Ahlsell som företag?
– Jag tycker att det är toppen! Det är ett företag som hela tiden vill framåt och det är kul att jobba på ett företag som hela tiden låter mig som anställd utvecklas. Trots att det är ett stort företag så finns det möjlighet att vara med och påverka vilket jag uppskattar.

Berätta lite om dina ansvarsområden?
– Jag är en del av teknikteamet och jobbar mest med vår platsgjutna avdelning där vi tar fram dokumentationen kring produkterna vi säljer, tillverkar produktblad och montageanvisningar för att underlätta för kunderna. Vi ger också våra kollegor teknisk support framförallt när det gäller vattentätning, men har även direktkontakt med kunder i mer tekniskt avancerade projekt. Jag ansvarar även för ett par större infra-projekt där krävs lite extra support p.g.a. komplexiteten.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?
– Det är olika, men mycket mailande och ringande för att ge förslag på olika lösningar till kunder och konstruktörer, oftast gällande vattentätning.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det är variationen av allt jag gör. Jag tycker också det är roligt att besöka våra kunders arbetsplatser där vi kan se våra produkter och hur de används i dess riktiga miljö.

Vilka utmaningar möter du i ditt jobb?
– En stor utmaning är att tiden ofta är knapp. Det gäller att tillsammans med våra leverantörer och kunder hitta den bästa lösningen, som både är snabb och säker för att hinna leverera till arbetsplats efter kundens önskemål.

Vilka egenskaper och drivkrafter tror du är viktiga för att trivas här?
– Jag tror att man behöver vara en prestigelös lagspelare som alltid har kunden i fokus! Vi inom Betongkomplement är en grupp människor med olika erfarenheter och spetskompetenser, vilket vi drar nytta av i olika situationer. Vi lär oss av varandra!

Varför ska man söka jobb på Ahlsell, tycker du?
– För att det är ett stort företag med många goa kollegor, här det finns möjlighet att vara med att påverka sin vardag.

Hur ser du på framtiden?
– Jag är positiv trots att vi är inne i en tuffare tid konjunkturmässigt, som självklart kommer drabba oss alla.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Då spelar jag mycket padel, tittar på fotboll och odlar chili.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript