Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Arbetsplatsmontage - Allt på plats, monterat och klart!

2023-03-06

Med vår tjänst Arbetsplatsmontage hjälper vi dig att bära in, montera och placera ut möbler, utrustning och inredning som du köpt till din arbetsplats av oss på Ahlsell. Tjänsten innebär att du och dina medarbetare kan fokusera på att hålla i gång verksamheten och slipper onödiga och kostsamma avbrott.

Våra montörer finns över hela landet och ansvarar för att allt blir som du önskar. I tjänsten ingår även bortforsling av allt skräp och emballage som blir över när alla kartonger och paket är tömda. Om du vill tar vi även med oss gammal inredning och utrustning.

Ett företag som fått vår hjälp att skapa en genomtänkt och funktionell arbetsplats är Period Pack i Örebro. Genom att välja till tjänsten Arbetsplatsmontage fick de två entreprenörerna Amanda Mattsson och Lova Svensson all inredning till sitt lager inburen monterad och placerad på rätt plats.

– Med Ahlsells experthjälp har vi kunnat uppgradera vår arbetsplats med inredning som är funktionell, ergonomisk och slitstark. Tjänsten Arbetsplatsmontage var en smidig lösning som gjorde att vi kunde vi fortsätta jobba som vanligt medan vår nya inredning kom på plats.

 

Nyheter Hållbarhet Industri Tjänster

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript