Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vanliga frågor om kommunikation i bullrig miljö

Vi har krav på hörselskydd på vår arbetsplats men vi behöver lyfta på kåporna när vi pratar med varandra?

Ni bör välja en produkt med elektronisk medhörning som möjliggör samtal med varandra i normal ton utan att behöva lyfta på kåporna.

Jag jobbar vid en maskin med höga ljudnivåer. Vi måste alltid ha hörselskydd och jag måste löpande kontakta min kollega som jobbar på andra sidan maskinen?

För att kunna kommunicera när avståndet är längre bör ett hörselskydd med Bluetooth-teknologi eller inbyggd kommunikationsradio användas. Det leder till kommunikation med hög kvalitet.

Hur lång räckvidd har ett hörselskydd med inbyggd kommunikationsradio?

Det beror helt på de lokala förutsättningarna. Utomhus på ett öppet fält är räckvidden flera kilometer. I exempelvis en fabrikslokal där väggar stör är räckvidden betydligt kortare. För att säkerställa att utrustningen fungerar bra lokalt finns möjligheter att testa utrustning innan köp. Kontakta i så fall Ahlsell.

I vissa moment behöver jag ha på mig ett andningsskydd med fläkt. Jag har även hörselkåpor på grund av ljudnivån och måste kunna prata med min kollega.

Det finns lösningar där man har mikrofonen inuti sin fläkthuva genom en strupmikrofon som eller Sundströms mikrofon T09-0001).

Kan man ta emot ”vanliga” telefonsamtal i en kommunikationskåpa?

Självklart, en kommunikationskåpa med inbyggd bluetoothfunktion möjliggör att ta emot telefonsamtal. Dock kommer det som kommuniceras via kommunikationsradion alltid att höras över telefonsamtalet.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript