Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Fasad- och utvändig stomkomplettering

Tak, fasadbeklädad, fönster, dörrar och balkonger - här är det fokus på det yttre. Hos oss hittar du snygga, funktionella och hållbara produkter till de delar av huset som är ständigt utsatta för väder och vind, men också omvärldens blickar.

Är det dags för fasad- och öppningskomplettering? Du har väl inte missat att du också kan köpa taksäkerhet, hängrännor och andra plåtdetaljer från vårt heltäckande sortiment av plåt och plåttillbehör?

Här presenterar vi förslag på produkter och tjänster som kommer hjälpa dig till ett framgångsrikt byggprojekt under etappen då fasad och övriga yttre delarna ska komma på plats.


Vi har det som behövs för fasad- och öppningskomplettering


Villazero sätter fingret på ekologisk och social hållbarhet

Byggbranschen förändras och det händer mycket spännande just nu. Ett exempel är det uppmärksammade projektet Villazero i Borlänge till vilket vi på Ahlsell är stolt leverantör. Det är på många sätt ett unikt husbygge. Inte minst eftersom det förenar två av byggbranschens absolut viktigaste frågor – ekologisk och social hållbarhet.

 

I juni 2021 sattes spaden i marken för Villazero som ska stå klar under våren 2022. Det är en enplansvilla på 104 kvadratmeter som uppförs som ett samverkansprojekt mellan Fiskarhedenvillan, Mondo Arkitekter och Structor Byggteknik i Dalarna. Syftet med projektet är att ge alla inblandade möjlighet att lära sig mer om hur man ska bygga för att sänka koldioxidavtrycket genom att använda de mest klimatneutrala lösningarna. Dessutom är det ett jämställdhetsprojekt som utmanar byggbranschen genom att huset byggs av ett arbetslag som enbart består av kvinnor.


Tips på produkter för fasad- och utvändig stomkomplettering


Behöver du stöd? Vi hjälper dig!


Upptäck fler kapitel i Från grund till tak

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript