Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ytskiktsarbete

Nu börjar huset närma sig ett hem där de invändiga ytorna ska förvandlas till rum att trivas i. Innan du kan börja sätta inredningen måste alla sista detaljer som lister, socklar och ytskikt vara på plats, och det är det detta avsnitt handlar om. Vi har samlat ihop allt du behöver på samma ställe, så att färdigställandet blir så enkelt som möjligt.

Hos oss hittar du material för både nybyggnationer och renoveringar för att lyckas med en fin slutfinish. Vi har golv och trävaror du behöver till foder, sockel och lister och så förstås personligt skydd och alla de rätta verktygen som gör jobbet både säkrare och enklare.


Vi har det som behövs för ytskiktsarbete


Viking - Lyft- och spänntving

Viking Arm är ett patenterat kraftigt lyft och spännverktyg med enhandsgrepp som lyfter 150 kg upp till 21,5 cm.  Verktyget fungerar som en hjälpande hand som du justerar med millimeter precision vid exempelvis montering av dörrar, fönster, skåp, kylskåp, tvätt och diskmaskiner, reglar, balkar, ventilationssystem, golv och väggar med mera. Tvingen bygger endast 5 mm i den gjutna bottenplattan för att sedan kunna lyfta upp till 215 millimeter och med en max vikt på hela 150 kilo.

 

Tvingen är utrustad med två stycken "släppknappar" där den högra sänker föremålet snabbt och den vänstra sänker föremålet stegvis med millimeter precision. När du vill byta från lyft till press/tving funktion så håller du ned den högra knappen under hela momentet tills spänndelen är fri från armen och vänder sedan på den.


Tips på produkter för ytskiktsarbete


Behöver du stöd? Vi hjälper dig!


Upptäck fler kapitel i Från grund till tak

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript