Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Stomme och yttertak

Under stomresning och arbetet med att få ett tätt hus är det extra viktigt att logistiken fungerar. Vi har allt som krävs - från trävaror och skivmaterial till infästning och de rätta verktygen. Följ med på resan från stomresning till tak!

Vi ser till att ditt material levereras just-in-time ända fram till den plats där det ska användas. På så sätt behöver du inte oroa dig för att bygget riskerar att stanna samtidigt som du sparar tid och får ordning och reda på arbetsplatsen.

Här presenterar vi produkterna och tjänsterna som kommer hjälpa dig till ett framgångsrikt byggprojekt under etappen då stomme och yttertak ska färdigställas.


Vi har det som behövs för stomresning och tak


Första Hjälpen-vagnen för ökad trygghet på bygget

Vagnen innehåller allt ni behöver för att säkra upp byggarbetsplatsen enligt arbetsmiljöverkets krav kring första hjälpen och brandskydd.


• Enkel att flytta på vid behov.
• Innehåll av första hjälpen, brandskydd & ögondusch.
• Utformad efter arbetsmiljöverkets krav på byggarbetsplats.
• Alltid nära till hands när olyckan inträffar.


Vagnen har innehåll av första hjälpen utrustning, brandskydd samt ögondusch. Vagnens design med hjul gör den lätt att placera och flytta runt på byggarbetsplatsen, samtidigt som den är synlig och tydlig för alla i dess närhet. Det är dessutom enkelt och smidigt att förvara vagnen i en servicebil eller inne i en byggarbetsbod. Vagnen är försedd med plastficka på baksidan där viktiga telefonnummer eller annan viktig information kan placeras.


Tips på produkter för stomresning och tak

Din närmsta plåthandel

Ingen plåtslagare är den andra lik. Men gemensamt är stolthet över hantverket och höga krav på leverantörer och material. Känsla och problemlösning är grundstenar som inte går att kompromissa med. Därför har vi väntat tills vi verkligen kan leverera utefter era högt ställda krav.

 

Med marknadens starkaste leverantörer har vi ett brett sortiment av både plåt och plåttillbehör för alla plåtslagare. Du hittar bland annat aluminiumplåt, rostfri plåt, galvad plåt, lackad plåt, perforerad plåt, kallvalsad plåt – helt enkelt allt du behöver för att kunna utföra ditt hantverk som plåtslagare.


Behöver du stöd? Vi hjälper dig!


Upptäck fler kapitel i Från grund till tak

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript