Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

El

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar. Vi har det mesta inom el för dig som jobbar som elektriker, elinstallatör, fastighetsskötare, automationstekniker eller elmontör. Handla produkter inom el hos din närmsta Ahlsellbutik eller online.

För ett glädjefyllt skapande

PELA finns till för att inspirera och få dig att upptäcka hur roligt det är att skapa. I nära samarbete till slutkunden har PELA utvecklat ett behovsanpassat sortiment som gör det lättare för dig att lyckas med dina projekt. Inom PELAs sortiment hittar du ett noga utvalt sortiment av verktyg, maskiner och utrustning både för arbetsplatsen och den mer avancerade hemmaverkstaden.

Välj underkategori

Visar 1 till 1 av 1

Sortera

 • Starthjälp PELA
  Starthjälp PELA
  PELA starthjälp - din räddare i nöden när bilen inte startar! Multifunktions-starthjälp för bil och andra fordon som hjälper till att starta motorn när den strejkar p.g.a. för låg spänning i batteriet. Bärbar uppladdningsbar starthjälp med låg självurladdning som är multifunktionell och kan användas för att driva och ladda läsplattor/padda, laptops mobiler, kameror och annan uppladdningsbar utrustning. Enhetens platta sidor är av slitstarkt däckmönstrat gummi som ligger stabilt och säkert på flesta underlag utan att repa. En av sidorna fungerar dessutom som laddplatta så du kan lägga din mobil direkt på och ladda den utan kabel.
  Starthjälpen har även inbyggd ficklampa samt display som visar batterinivå tydligt i procent. Uttag för laddning av andra enheter: 1 st USB-C, 2 st USB-A Enheten laddas via USB-C med medföljande kabel och AC-adapter som även kan användas i ut. Allt detta samt startkabel med klämmor till batteri levereras i en praktisk väska.
  Kapacitet: 10400mAh
  Batteri: Litium Kobolt
  Startström: 600A
  Toppström: 1200A
  Ingångsladdning: 5/9/12/15/20V Max30
  USB-utgång: 5/9/12V Max18W QC3.0
  Typ-C Utgång: 5/9/12V Max24W PD+QC
  Trådlös laddning: 10W
  Cykler: <1000
  Mer info
Visar 1 av 1

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript