Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vi tar steget mot en mer hälsosam arbetsplats

2019-02-21

Försäljningschefen Linda är stolt över Ahlsells samarbete med Vasaloppet och satsningen på en hälsosam arbetsplats. Hon ser motionen som ett behov som hon varierar beroende på förutsättningarna. Snart väntar Öppet Spår, med en leende Linda som skidar över myrarna.

Linda Tagerud, som jobbar som försäljningschef inom el installation på Ahlsell i Uppsala, säger att hon behöver motionera flera gånger i veckan. Träningen gör att hon mår bättre, tänker bättre, löser utmaningar, är lugnare och får så mycket energi.

Varierar motionen beroende på förutsättningar

- Jag varierar min motion beroende på förutsättningarna. Mina favoriter är längdskidor, en kajaktur, joggingtur eller ett cirkelpass. Och utförsåkning eller en cykeltur. Ibland behövs det adrenalinkickar också.

I bilen som hon använder mycket i arbetet som ledare finns alltid en väska packad för eventuell möjlighet till eller från jobbet. Just nu åker Linda omkring med både längdskidor och joggingskor.

Engagerande aktivitet som skapar relationer och ger glädje

- Jag är stolt över att vi tar steget mot en hälsosammare arbetsplats. Vasaloppet erbjuder möjligheter för alla, med ett stort utbud av olika skidlopp såväl som cykel- och löplopp. Jag har deltagit i Stafettvasan med kunder, medarbetare och leverantörer i flera år. Det är en otroligt engagerande aktivitet som skapar relationer och ger så mycket glädje och energi, menar hon.

Uppladdning för Öppet Spår

Det blir första gången Linda åker Öppet Spår, hon har dock erfarenhet av både Tjejvasan och Stafettvasan sedan tidigare. Uppladdningen har bestått av rullskidor under hösten och hon har även fått ihop några mil på längdskidorna hemma i Uppland de senaste veckorna.

- Ser väldigt mycket fram emot Öppet Spår nu om än nervositeten kommer smygande för att klara av de 90 km jag har mot Mora.

Lindas bästa motivationstips då?

- Se till att ha roligt! Jag tänker mig in i hur jag åker på myrarna med ett leende och faktiskt får njuta av miljön och loppet. 

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript