Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Samarbete som skapar mervärde

2019-02-20

Nu är det bara några dagar kvar till Vasaloppets vintervecka drar igång. Några som bidrar rejält till skidåkarnas upplevelse, men kanske ofta glöms bort, är alla engagerade funktionärer. Innesäljaren Tore Skottheim har varit funktionär med olika arbetsuppgifter genom åren. Självklart har det blivit några Vasalopp också.

Tore Skottheim, innesäljare El Installation på Ahlsell i Mora, har alltid idrottat och rört på sig, ända sedan han var liten. Under uppväxten var det skidor som gällde och med tiden har det faktiskt också blivit några Vasalopp i tävlingsledet. Numera rör han på sig för att det är kul och för att må bra.

- Tennis, golf, löpning och promenader – och såklart skidor på vintern. Skidåkningen är alltid en höjdare som hänger i och det är väldigt härligt att ta sig en tur i spåret. Helst ska det ju vara sol, ett par minusgrader och klarblå himmel också, som extra grädde på moset.

Han tycker att Vasaloppet och hela organisationen kring evenemangen och loppen är en fantastisk motor för folkhälsa och rörelseglädje. Så många människor som är involverade och engagerade, både från funktionärshåll och deltagarsidan – alla med samma intresse för att röra på sig.

- Jag har genom åren varit funktionär på många olika ställen och funktioner och det är något speciellt med stämningen och människorna. Att vi på Ahlsell då kan vara en del av detta och stötta känns både fint och viktigt – ett sätt att skapa mervärde helt enkelt.

Tores bästa motivationstips är att har något tydligt att jobba mot.

- Sätt upp ett mål! Att ha något tydligt att jobba mot eller sikta på när det är tungt och motigt brukar kunna skapa lite extra motivation. Varför inte något av Vasaloppen?, föreslår han.

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript