Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kransmasen vet hur viktiga sponsorerna är för Vasaloppet

2018-12-19

Året börjar gå mot sitt slut och Vasaloppets kranskulla och kransmas för 2019 har nyligen korats. Joakim Kullberg, butikssäljare i Ahlsells butik i Mora och förra årets kransmas, vet vad som väntar dem.

När Joakim fick möjlighet att uppleva Vasaloppet mer inifrån själva organisationen fick han också en förståelse för hur viktiga alla sponsorer är för att få evenemangen att se ut som de gör idag och att kunna locka till sig så många utövare som de faktiskt gör.

Det roligaste med året som kransmas har varit att få träffa så många underbara människor, både i Vasaloppsorganisationen, men också på middagar, invigningar och såklart i spåret.

- Att få ta del av all den glädje och spänning som infinner sig kring loppen var en häftig upplevelse. Sedan är såklart pricken över i:et att slutligen få bekransa segrarinnan i loppen både under vinter- och sommarveckan. Måste väl erkänna att det var ganska så roligt att få vara en kändis för någon vecka dessutom, säger Joakim.

Motionen har alltid varit en del av Joakims liv. Från idrottslektionerna i skolan till dagens elitidrottande på fotbollsplanen. I och med att han tycker om alla typer av motion och därför kunnat variera sig har han heller aldrig riktigt tröttnat på att träna.

Hans bästa motivationstips är att sätta upp ett tydligt mål, till exempel att delta i något lopp. Då blir det garanterat roligare och lättare att komma ut och träna. Varför inte passa på att ta något av Vasaloppets alla lopp?!

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript