Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

I ständig rörelse för snabba tankar

2019-01-24

Martin Eckervad mår som bäst när han befinner sig i rörelse. Jobbet som regional säljledare i butik på Ahlsell har han de senaste tio åren kombinerat med att träna elitidrottare på fritiden. Han tycker att det viktigaste är att man har kul när man tränar.

Martin har under de senaste åren arbetat med rullskidlandslaget och sedan våren 2018 med cykellandslaget och även cykelgymnasiet. Han kopplar motion till rörelse och det är något han ständigt befinner sig i. Han måste röra på sig för att må bra, annars går tankarna långsammare.

Hjärtat har ingen aning om du går, cyklar eller åker skidor

- Att röra på sig i någon form är alltid bra och hjärtat har ingen aning om du går, cyklar eller åker skidor.

Vasaloppet har lopp i alla tre varianter. Martin menar att det finns få varumärken som kan mäta sig med Vasaloppet när det gäller utmaningar och motion i ett.

- Att Ahlsell har valt att samarbeta med Vasaloppet är ett beslut som jag anser påverkar hela min syn på företaget då motion och hälsa premieras istället för tidigare aktiviteter som inte förknippats med motion. All motion är nyttig och vi alla har olika mål – att man då kan välja det som passar en bäst, alltifrån att cykla tre mil till att springa själv från Sälen till Mora, är fantastiskt bra.

För egen del delar Martin in motion i två delar – rörelse och träning.

- Jag kan ut och cykla för att få motion, men jag kan också ut och träna på min cykel för att nå ett mål som jag har framför mig, förklarar Martin.

Att ha kul är nummer ett

Hans bästa motivationstips är att sätta ett mål. Sätt ett bra och rimligt mål som man sen kan uppdatera. Sätter man ett för stort mål från början är risken att man inte når målet och något positivt vänds till något negativt.

- Och nummer ett är att du tycker att det är kul! Varför gå på gym om du tycker att det är tråkigt, om du istället kan lyfta sten i rabatten. Varför springa om du tycker att det är roligare att cykla och varför ta hissen när det finns trappor, avslutar Martin.

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript