Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Daniel slår ett slag för trapporna

2019-02-08

Vasaloppets vintervecka närmar sig. Nu är det dryga fyra veckor kvar till den 95:e upplagan av Vasaloppet. Divisionschefen Daniel Snöman motionerar regelbundet och tycker att det är viktigt att det inte blir för omständligt. Ett av hans motivationstips är att anmäla sig till olika lopp.

Daniel Snöman, divisionschef för el installation på Ahlsell, prioriterar att motionera regelbundet för att må bra fysiskt såväl som psykiskt. Han gillar att variera träningen efter säsong, så det blir allt från löpning, längdskidor och MTB till spinning och cirkelträning på schemat.

- Förra året skaffade vi en stuga på en liten ö i skärgården och då blev det helt enkelt till att börja simma för att få möjlighet till träning. Det är viktigt att det inte blir för omständligt och helst att det adderas till en naturupplevelse.

Han tycker att samarbetet med Vasaloppet är helt i linje med hur Ahlsell som företag ska profilera oss. Vasaloppet erbjuder möjligheter till upplevelser som passar de flesta av oss och är ett unikt varumärke att förknippas med både ur ett internt och externt perspektiv.

- Att som anställd få möjlighet att sätta upp mål, förbereda sig och genomföra något av loppen inom ramen för samarbetet känns verkligen förmånligt.

Daniel själv är lite en slav under sin träningsklocka, den motiverar honom, men han har fler tips:

- Att anmäla sig till olika lopp är ett bra sätt att hålla motivationen uppe. Vill även slå ett slag för att ta trapporna istället för hissen och att man passar på att genomföra ett träningspass för varje hotellnatt man har i jobbet.

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript