Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Att ha kul ihop

2019-08-09

Även om inga förberedelser slår tid på sadeln så har segmentschefen Marcus laddat med roliga träningspass i skogen och involverat hela familjen. Fokus ligger alltid på att ha kul ihop.

Imorgon kör Marcus Aldrin Andersson, ledare inom fastighetssegmentet på Ahlsell, Cykelvasan för fjärde gången. Han gillar att röra på sig och ser därför till att det händer något ett par gånger varje vecka. MTB, löpning och simning på sommaren varvas med bland annat crosscage, crosschallenge och box under vintern.

– Ny kärlek i livet just nu är Swimrun där jag gjorde min första tävling för 5 veckor sedan i Borås! Jättekul!

Han ser Vasaloppets sommarvecka som en fantastiskt bra möjlighet till ett längre motionsevent där fokus ligger på att röra sig och ha kul ihop. Marcus med familj åker upp redan på onsdagen tillsammans med en annan familj och har sedan roligt ihop på cykel.

– Vasaloppet står för en folkrörelse som jag tycker det är bra att Ahlsell stödjer. Ett event som de allra flesta känner till och som dessutom nuförtiden är multidisciplinärt med skidor, cykel och löpning för alla åldrar. Här finns verkligen något för alla!

Inför loppet har Marcus mest laddat med roliga träningspass i skogen på cykel. Han är ingen ”långlopps-älskare” utan det blir mest kortare men mer tekniska pass. Inga förberedelser slår dock "tid på sadeln”.

– Att involvera familjen och framförallt mina barn i förberedelserna blir nästa lika viktigt som loppet i sig. Att röra på sig tillsammans med barnen i en tid då telefoner och Ipads tenderar att ta över stora delar av vardagen är viktigt, fortsätter han.

Det märks att Marcus tycker att det är roligt att träna tillsammans med andra när han delar med sig av sitt bästa motivationstips.

– När motivationen tryter använder jag mig av träningskompisar för att ”tvinga” ut mig själv i spåret eller till passet. Blir svårare att ”hoppa över” när det står någon och väntar på just mig.

Heja Marcus säger vi på Ahlsell!

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript