Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell gav möjlighet till utmaning

2019-02-20

På måndag i nästa vecka är det dags för Öppet Spår, ett lopp som Ahlsell är värd för. Det blir första gången innesäljaren Maria Johansson åker Öppet Spår, och något hon kanske inte ens hade testat om det inte vore för Ahlsells samarbete med Vasaloppet. Det är dock inte första loppet, träning är en stor del av Maria liv och hon tycker att det är roligt att träna inför lopp.

Maria Johansson jobbar som innesäljare för VS Installation på Ahlsell i Uppsala. Träning är en stor del av hennes liv och hon tycker att det är roligt att det finns så mycket att välja på. För Marias del blir det allt från löpning, styrketräning och längdskidåkning till rullskidor och cykel. Hon ser all träning som blir av som bra träning.

- Jag tycker att det är kul träna inför olika sorters lopp och med dem utmaningar det innebär. Öppet spår är den största utmaning jag ställts inför, menar Maria.

Det har blivit många träningstimmar, mycket tankar och konversationer med andra för att ta del av tips och erfarenheter för att vara så pass förberedd hon kan vara inför detta lopp.

- Jag har laddat med att tränat på ett flertal olika ställen för att få så mycket intryck och variationer som möjligt, har tränat mycket själv och även tillsammans med mina vänner där man tillsammans får sådan energi och positivitet av varandra.

Enligt Maria hade hon förmodligen inte hoppat på denna utmaning nu om inte Ahlsell gav denna möjlighet att få åka detta tillsammans med andra kollegor.

- Motivationen för mig är utmaningarna i sig och känna sig stolt efteråt när man klarat och uppnått sina mål!

 

 

Här kan du läsa mer om Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript