Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Outlet Infästning

Välj underkategori

Visar 1 till 34 av 34

Sortera

 • Sortimentsväska multiskruv FIXX
  Sortimentsväska multiskruv FIXX
  För infästning i betong, tegel, håltegel, lättbetong, lättklinker, gips och trä.
  Sortimentslåda med allt för ett bra montage. Borr medföljer för betong.
  Exempel på användningsområden är eluttag, eldosor, kontakter, lampor, rörklämmor, kabelkanaler, dosor, skyltar, reglar m.m. Elektrikerskruv utan användning av plugg i alla material.
  Vid användning i betong eller tegel krävs förborrning, Ø 4,0 mm. Vid användning i gips, trä, lättbetong och lättklinker krävs ingen förborrning. OBS viktigt att ej överdra skruven i tegel, lättbetong och lättklinker.
  Innehåller 5x30 250st, 5x40 175st, 5x50 150st, 5x60 100st, 5x70 100st borr 4x115 SDS+ 2st och T20 bit 5st.
  Mer info
 • Träskruv TKX SPAX, blankförzinkad
  Träskruv TKX SPAX, blankförzinkad
  SPAX TKX- Träskruv med rundat huvud. Pozidriv (Z) krysspår. Multiskalle-för trä och metallbeslag. Patentskyddad axelprofil-går snabbt att dra in/skonsam och anpassad till material. 4CUT spets-ingen splitterbildning, inte ens vid korta avstånd till kanten/kräver ingen förborrning, griper genast in i materialet.
  Mer info
 • Träskruv TFT SPAX, rostfri A2
  Träskruv TFT SPAX, rostfri A2
  SPAX TFT- Träskruv med försänkt huvud. Multiskalle-för trä och metallbeslag. Patentskyddad axelprofil-går snabbt att dra in/skonsam och anpassad till material. 4CUT spets-ingen splitterbildning, inte ens vid korta avstånd till kanten/kräver ingen förborrning, griper genast in i materialet. SPAX original Bits med tapp (T-Star Plus) som ger optimal passform i skruv. Med 1/4" sexkantfäste - se art nr 298360-298363.
  Mer info
 • Fasadplugg utan skruv Ejot KPR försänkt
  Fasadplugg utan skruv Ejot KPR försänkt
  Fasadplugg (endast plugg) av nylon. Lång för att klara av olika material och applikationer. Kan användas både i hårda massiva material (betong/tegel) och i porösa grundmaterial som lättbetong (AEROC/YTONG/SIPOREX) och Lecasten samt i håltegel och betonghålsten. Lämpar sig utmärkt för att sätta fast tjocka fixturer som karmar och träreglar.
  Mer info
 • Fyrkantsbricka S4B varmförzinkad, DIN 436
  Fyrkantsbricka S4B varmförzinkad, DIN 436
  Fyrkantbricka enligt DIN 436. Stål Hårdhet 100-250HV. Varmförzinkad.
  Mer info
 • POP-nit trycktät, aluminium
  POP-nit trycktät, aluminium
  POP-nit med kullrigt huvud och splint av stål. POP-nit med utmärkta tätningsegenskaper och stor radiell expansion. Vid POP-nitning går splinten av inuti niten och nitkroppen är helt sluten på blindsidan. Utmärkt POP-nit när trycktät nitförbands behövs mot luft-, vätske-, partikel eller smuts.
  AD = 5,0 % Magnesiumlegering (AIMg 5,0). Hårdare aluminium lämplig för applikationer som kräver högre skjuv- och draghållfasthet.
  Mer info
 • Träskruv SPAX med montagehuvud
  Träskruv SPAX med montagehuvud
  SPAX- Träskruv med montage huvud för universella användningar i träkonstruktioner. Montage huvudet ökar neddragnings- och genomdragningskraften.
  Wirox ytbehandling har en betydligt högre ythårdhet än till exempel vanlig gulförzinkning eller en zinc-flake behandling. Ett högre motstånd mot skador på ytbeläggningen reducerar risken för korrosion.
  Mer info
 • Sexkanthålsskruv MF6S A4 syrafast ISO 10642
  Sexkanthålsskruv MF6S A4 syrafast ISO 10642
  M-gänga. Sexkanthålskruv med försänkt huvud enligt ISO 10642 (DIN 7991) enligt normen ISO 10642 (DIN 7991) kan vissa dimensioner vara både hel eller delgängade.
  Mer info
 • Ringsprint blankförzinkad DIN 11023
  Ringsprint blankförzinkad DIN 11023
  Ringsprint (Traktorsprint).
  Mer info
 • Sexkantsskruv M6S 8.8 blankförzinkad, ISO 4017
  Sexkantsskruv M6S 8.8 blankförzinkad, ISO 4017
  M-gänga. Sexkantsskruv enligt ISO 4017 (DIN 933), helgängad.
  Mer info
 • Sexkantsskruv M6S 8.8 blankförzinkad, ISO 4014
  Sexkantsskruv M6S 8.8 blankförzinkad, ISO 4014
  M-gänga. Sexkantsskruv enligt ISO 4014 (DIN 931), delgängad.
  Mer info
 • Spikplugg Sormat LYT krage
  Spikplugg Sormat LYT krage
  LYT LK SP- Cylindrisk krage, elförzinkad spik. Tidsbesparande, enkel spikplugg för lätta infästningar.
  Europeiskt typgodkänd ETA 11/0487, godkänd för Osprucken betong och Massivt tegel.

  Färdig att montera lätta infästningar i hårda grundmaterial som betong, tegel och natursten. LYT är en verklig "Snabbplugg" för genomsticksmontering. Bara att borra genom detaljen och slå in pluggen så är allt klart. Själva pluggen är tillverkad av polyamid vilket ger infästningen ett åldersbeständigt grepp i grundmaterialet. Spiken är gjord av härdat stål som elförzinkats. Spikhuvudet har ett pozidrive fäste för att spiken ska gå att demontera. Pluggkragarna fungerar som isolerande plastbrickor vilket förhindrar kontaktkorrosion.

  * Tillåtna laster i kN Drag och Tvär - osprucken betong C20/25. Nrec = Värdena rekommenderas av tillverkaren. Nperm = enligt ETA-11/0487. ** Borrdjup inklusive montagetjocklek.
  Mer info
 • Träskruv SNK/HBS EVO
  Träskruv SNK/HBS EVO
  Högpresterande träskruv, certifierad för strukturella applikationer. Den asymmetriska "paraply"-gängningen säkerställer bättre trägenomdragning. Skruvens böjvinkel är 20° över än standard, och skruven är certifierad enligt ETA 11/0030, den finns i ett stort antal dimensioner. Skruven har ett utmärkt motstånd mot brott- och flythållfasthet, den har också mycket högt vridmotstånd för säkrare åtdragning. Den höga hållfastheten innebär att varje skruv klarar högre last vilket möjliggör färre infästningar som i sin tur bidrar till mindre tidsåtgång minskad miljöbelastning. Alla SNK/HBS skruvar har en ETA-bedömning, se PDF blad vilken skruv som behövs och vad den klarar av för last värden. Huvudet är märkt med modell och storlek. Korrosionsklass C4. Bits ingår.
  Mer info
 • Sexkantsskruv M6S 8.8 varmförzinkad, ISO 4014
  Sexkantsskruv M6S 8.8 varmförzinkad, ISO 4014
  M-gänga. Sexkantsskruv enligt ISO 4014 (DIN 931), delgängad.
  Mer info
 • Justerbar terassfot
  Justerbar terassfot
  SL BASE-justerbara terassfot/piedestaler är utformade för att lägga terrassunderlag. Ett huvud med steglöst justerbar självnivellering på SL BASE justerbara piedestal gör det möjligt för ojämna ytor att balanseras ut. Lutningar på 1–2% kan också skapas för att ge terrassdränering. Max. belastning 220 kg. Diameter bottenplatta: 135 mm.
  Mer info
 • Sextandshålskruv MRT 8.8 blankförzinkad ISO 14583
  Sextandshålskruv MRT 8.8 blankförzinkad ISO 14583
  M-gänga. Sextandshålskruv med rundat huvud enligt ISO 14583 (DIN 7985).
  Mer info
 • Sexkantsmutter M6M varmförzinkad, DIN 934
  Sexkantsmutter M6M varmförzinkad, DIN 934
  M-gänga. Sexkantmutter Enligt DIN 934. Stål Klass 8.0 enligt DIN 267-4
  Mer info
 • Lättbetongplugg Sormat KBTM
  Lättbetongplugg Sormat KBTM
  KBTM- Metallplugg med invändig gänga för lättbetong och lättklinker.

  Invändigt gängad metallplugg med en grov yttergänga för förinstallation i lättklinker (Leca) och täta typer av lättbetong. Lämplig för användning där det krävs brandmotstånd.
  Den grova yttergängan ger ett säkert grepp. Lämpliga skruvar är metriskt gängade skruvar och pinnskruvar. Kan monteras med en borrmaskin/skruvdragare med lågt vridmoment eller manuellt med en insexnyckel.
  Mer info
 • Rundbricka RB Polyamid 6.6, DIN 125A
  Rundbricka RB Polyamid 6.6, DIN 125A
  Rundbricka Enligt DIN 125 A. Polyamid
  Mer info
 • Spik räfflad varmförzinkad Gunnebo, minilåda
  Spik räfflad varmförzinkad Gunnebo, minilåda
  Skaftets form: Räfflad. Huvudets form: Flat. Användningsområde: Utomhus för att fästa samman virkesdelar i trä, t ex vid bygge av staket och träfasader.
  Mer info
 • Rakbandad universalskruv Trä Utv-C4 FIXX
  Rakbandad universalskruv Trä Utv-C4 FIXX
  Specialskruv för utvändigt montage av trä, spånmaterial, panel, trall, plyfaskivor m fl mot träregel. Borrspetsen ger ett sprickfritt montage. Monteringsanvisning: Skruvdragare med varvtal 2 000–3 000 r/m rekommenderas.
  Mer info
 • Rakbandad gipsskruv Wing/Stål-2 mm FIXX
  Rakbandad gipsskruv Wing/Stål-2 mm FIXX
  Borrspets och gängor anpassade för förankring i stål upp till 2 mm. Vingarna fräser upp hålet i spånskivan. När borrspetsen går igenom stålet bryts vingarna av och huvudet sjunker in i gipsskivan utan att skada pappskiktet. Används för montage av gipsskivor där innersta skivan är av spån eller plywood.
  Monteringsanvisning: Skruvdragare med varvtal 2.000-3.000 r/m rekommenderas. Dimensionering: ca 15 st/m², skruvavstånd 20 cm på skivkant och 30 cm på inre delen.
  Mer info
 • Spik Stav 21°
  Spik Stav 21°
  Typgodkänd stavspik (SP SITAC 1002 - 0145/06)
  För användning i 21° stavspikverktyg. Rakbandad.
  Mer info
 • Expanderspik Sormat PKN
  Expanderspik Sormat PKN
  PKN- Expanderspik för enkla och ekonomiska lätta montage.
  PKN är avsedd för lätta infästningar i hårda material som betong och tegel. Expanderspiken är snabb och lätt att montera och kallas därför ibland också expresspik. Konstruerad för snabb och enkel genomföring genom materialet in i borrhålet. Expanderar över hela sin längd i borrhålet. Borra ett hål genom detaljen och slå i expanderspiken med en hammare. Expanderspiken är gjord helt i stål varför den är lämplig vid montage där ett bra brandmotstånd krävs.
  Mer info
 • Rakbandad trallskruv rostfri A2 FIXX
  Rakbandad trallskruv rostfri A2 FIXX
  För montering av trall, staket, utomhuspaneler m.m. Försänkt skalle med rillor. Skruven har en skärande borrspets för att förhindra sprickbildning i trä. Monteringsanvisning: Skruvdragare med varvtal 2 000–3 000 r/m rekommenderas. Undersänk huvudet ca 2 mm. Dimensionering: ca 30 st/m².
  Mer info
 • Balksko
  Balksko
  Används vid anslutning av balkar i samma plan och vid anslutning mellan pelare och balk av limträ. Balkskon är försedd med både spik- och bulthål och kan monteras till trä, betong lättbetong eller tegel. Varmförzinkad, 20 µm. Klimatklass 2.
  Mer info
 • Blindnitmutter HEX "plant huvud", stål
  Blindnitmutter HEX "plant huvud", stål
  Sexkant. Plant huvud med öppen ände - typ FTTE. Förutom en enkel och snabb applikation ger Blindnitmutter en stark muttergänga i tunna material såväl i stål som aluminium. Muttern monteras blint från en sida med hand- eller kraftverktyg vilket gör den idealisk att använda i slutna profiler. FTTE garanterar med sin sexkantinfattning en helt vridsäker infästning.
  Mer info
 • Betongskruv Multi-Monti plus sexkant/fläns
  Betongskruv Multi-Monti plus sexkant/fläns
  MMS Plus-SS Betongskruv med sexkanthuvud/fläns. Europeiskt typgodkänd, ETA 15/0784 Option 1.
  Elförzinkad för torr inomhusmiljö och för tillfälligt utomhusbruk.

  Multi-Monti är ett innovativt förankringssystem för infästning i betong och tegel. Multi-Monti är en betongskruv som kan skruvas direkt in i ett förborrat hål. Förankringsmetoden baseras på att de sågtandade gängorna på skruven skär ett spår i betongen. Betongskruvens speciella utformning gör att den efter montering är fri från expansionskrafter (klarar små kant-och inbördes avstånd) och kan belastas omedelbart. Helt demonterbar, ankaret kan användas två gånger. Inget rekommenderat åtdragningsmoment behövs för en säker infästning i betong och andra massiva material som kalksandsten, massivt tegel, klinker samt även i hålbjälklag av betong.
  Lämplig för infästning av konsoler och takprofiler m.m. direkt mot betong utan att behöva en extra bricka.

  Använd tolk för att kontrollera gängdiametern vid återanvändning vid tillfällig infästning.

  Tillåtna laster kN i betong C20/25. Tvärlastvärden gäller för betongskruv utan påverkan av betongkant.
  * Omfattas inte av ETA - värdena rekommenderas av tillverkaren.
  Mer info
 • Sexkantsskruv M6S 8.8 varmförzinkad, ISO 4017
  Sexkantsskruv M6S 8.8 varmförzinkad, ISO 4017
  M-gänga. Sexkantsskruv enligt ISO 4017 (DIN 933), helgängad.
  Mer info
 • Helgängad stång HGS 4.6 blankförzinkad, DIN 976
  Helgängad stång HGS 4.6 blankförzinkad, DIN 976
  M-gänga. Enligt DIN 976. Stål 4.6 blankförzinkad
  Mer info
 • Sexkantslåsmutter hög 8.0 blankförzinkad DIN 982
  Sexkantslåsmutter hög 8.0 blankförzinkad DIN 982
  M-gänga. Sexkantslåsmutter hög modell med nylonring Enligt DIN 982. Stål Klass 8.0 blankförzinkad.
  Mer info
 • Skarvmutter M6HM obehandlad
  Skarvmutter M6HM obehandlad
  M-gänga. Skarvmutter med sexkant. Obehandlad. DIN 6334
  Mer info
 • Skarvmutter M6HM 4.0 blankförzinkad
  Skarvmutter M6HM 4.0 blankförzinkad
  M-gänga. Skarvmutter med sexkant. Stål Klass 4.0 blankförzinkad.
  Mer info
 • Perfohylsa Sormat IOV
  Perfohylsa Sormat IOV
  Perfohylsor är utformade för att styra ITH-massans volym vid förankring i ihåliga och perforerade grundmaterial, t.ex. håltegel. Välj bara rätt storlek på hylsa beroende på ankarstångens eller armeringsjärnets diameter.
  Mer info
Visar 34 av 34

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript