Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

LENOX

Namnet LENOX® är inspirerat av hastigheten, styrkan och de vassa tänderna hos de vargar som en gång strövade fritt på kullarna vid Loch Lomonds västra strand i Skottland – earlen av LENOX® hemtrakter. Idag har LENOX har utvecklat högpresterande tillbehör i över 100 år. Denna långa erfarenhet ger Lenox stor kompetens inom skärteknologi och skärprestanda.

LENOX utvecklar tillbehör som gör ditt jobb enklare. För att säkerställa att du får bästa möjliga prestanda för pengarna testas tillbehören kontinuerligt genom hela design- och tillverkningsprocessen. Inga blad levereras förrän det är bevisat att de fungerar. LENOX-tillbehören tillverkas i East Longmeadow, Massachusetts, USA och sortimentet består av ett brett utbud av slitstarka och hållbara hålsågar, sticksågblad och tigersågblad som visar vad de duger till på professionella arbetsplatser varje dag. Självklart hittar du tillbehör för en mängd olika användningsområden.


Hitta dina tillbehör till elverktyg här

Vill du bli kund hos oss på Ahlsell?

För att kunna handla dina LENOX-produkter behöver du först och främst ha ett registrerat företag. Därefter kan du skapa ett kundkonto och inloggningsuppgifter till webbutiken. Har du redan ett kundkonto? Då behöver du bara skapa ett webbkonto, så får du dina inloggningsuppgifter inom några dagar.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript