Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pela Tools

Kampanjperiod 1 november 2023 - 31 januari 2024

Välj underkategori

Visar 1 till 17 av 17

Sortera

 • Starthjälp PELA
  Starthjälp PELA
  PELA starthjälp - din räddare i nöden när bilen inte startar! Multifunktions-starthjälp för bil och andra fordon som hjälper till att starta motorn när den strejkar p.g.a. för låg spänning i batteriet. Bärbar uppladdningsbar starthjälp med låg självurladdning som är multifunktionell och kan användas för att driva och ladda läsplattor/padda, laptops mobiler, kameror och annan uppladdningsbar utrustning. Enhetens platta sidor är av slitstarkt däckmönstrat gummi som ligger stabilt och säkert på flesta underlag utan att repa. En av sidorna fungerar dessutom som laddplatta så du kan lägga din mobil direkt på och ladda den utan kabel.
  Starthjälpen har även inbyggd ficklampa samt display som visar batterinivå tydligt i procent. Uttag för laddning av andra enheter: 1 st USB-C, 2 st USB-A Enheten laddas via USB-C med medföljande kabel och AC-adapter som även kan användas i ut. Allt detta samt startkabel med klämmor till batteri levereras i en praktisk väska.
  Kapacitet: 10400mAh
  Batteri: Litium Kobolt
  Startström: 600A
  Toppström: 1200A
  Ingångsladdning: 5/9/12/15/20V Max30
  USB-utgång: 5/9/12V Max18W QC3.0
  Typ-C Utgång: 5/9/12V Max24W PD+QC
  Trådlös laddning: 10W
  Cykler: <1000
  Mer info
 • Avdragare PELA tvåarmad universal
  Avdragare PELA tvåarmad universal
  Avdragare demontering av remskivor, hjul, kullager m.m. Armarna är skjutbara på oket och kan vändas för in- eller utvändig avdragning.
  Mer info
 • Mutterdragare PELA 1/2"
  Mutterdragare PELA 1/2"
  Kraftfull mutterdragare med ergonomiskt handtag och kropp av kompositmaterial. Utrustad med dubbelhammare i slagverket som ger bättre balans, mer kraft och mindre vibrationer. Ställbar i tre olika momentlägen framåt samt ett bakåt. Levereras med 10 st 1/2"-hylsor en 125 mm förlängare. Hylsor i storlekar: 9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24 och 27 mm tillverkade av krom vanadiumstål. Alla delar har sin givna plats i en formgjuten förvaringslåda av plast. För att du enkelt ska komma igång med maskinen medföljer dessa viktiga tillbehör: anslutningsnippel 1/4", dimsmörjare, luftverktygsolja och torxnyckel T25.
  Mer info
 • Avdragarset PELA
  Avdragarset PELA
  Avdragarsats med hydraulspindel för bilreparationer och Industri. Tvåarmad avdragare utvändig, trearmad avdragare utvändig. Knivavdragare för remskivor, drev, lager m.m. Armlängd: 100, 150 och 200 mm. Levereras i kraftig plastväska.
  Mer info
 • Garagedomkraft PELA 1500 kg
  Garagedomkraft PELA 1500 kg
  Verkstadsdomkraft med extra låg profil - lägsta höjd endast 70 mm, vilket gör den perfekt till sportbilar. Stabil konstruktion av stål med dubbla enkelverkande kolvar för ökad slaglängd, 2 st svängbara bakhjul och tvådelat handtag med skydd. Domkraften är även utrustad med fotpedal för höjning. Storlek (LxBxH): 910x370x230 mm (utan handtag).
  Mer info
 • Lageravdragare PELA
  Lageravdragare PELA
  För montering/demontering av hjullager. Hammarsmidd konstruktion för lång användning. Instruktion medföljer. Förvaringsväska ingår.
  Mer info
 • Bilinredning PELA lådor & förvaring
  Bilinredning PELA lådor & förvaring
  Bilinredning med lådor och förvaringsbackar. Smart förvaring som håller dina verktyg och tillbehör på plats i servicebilen. Håller golvytan fri från verktyg, lådor och sladdar samtidigt som verktygen blir lättåtkomliga - även från utsidan. Denna variant har 3 st kullagrade utdragbara lådor på ena sidan och totalt 12 st förvaringsbackar i 3 olika storlekar på andra samt en halvöppen förvaring i botten med öppningsbar lucka. Ovansidan fungerar som ett hyllplan och är försedd med avdelare i mitten samt sarg runt om. 2 st dokumenthållare på ena kortsidan som kan användas till upphängning av start- eller svetskablar. Hyllan har även skenor med förankringsklipps för fastsättning av större föremål eller tillbehör i olika nivåer. Plåten på sidorna har fyrkantiga hål för upphängning av krokar m.m.
  Mer info
 • Lageravdragare sats PELA
  Lageravdragare sats PELA
  Knivavdragarsats med skruv. Passar bl.a. fläkthjul och lager (både inom bil och industri). Levereras i en kraftig plastbox.
  Mer info
 • Induktionsvärmare PELA 2250W
  Induktionsvärmare PELA 2250W
  En induktionsvärmare gör det möjligt att lossa fastrostade bult och mutterförband utan öppen låga. Induktionsvärmare använder sig av elektromagnetism för uppvärmning av järn och vissa icke-järnhaltiga metaller utan risk för öppen låga. Med denna flamlösa värmare hettar du snabbt upp fastrostade bult och muttrar med högre precision jämfört med tidigare mer traditionella metoder som exempelvis gasolbrännare. En 18 mm mutter hettas upp på bara några sekunder utan någon risk för åverkan på andra delar eller detaljer runt omkring. Levereras i en förvaringsväska med totalt 6 st värmespiraler. 3 st ringformade Ø20, Ø32 och Ø43 mm, 1 st U-formad, 1 st flatrullad och 1 st formbar, är perfekt till styrleder m.m..
  Mer info
 • Bilinredning PELA 6 lådor
  Bilinredning PELA 6 lådor
  Smart förvaring som håller dina verktyg och tillbehör på plats i servicebilen. Perfekt för dig som jobbar ute i fält. Håller golvytan fri från förvaringslådor samtidigt som verktygen blir lättåtkomliga - även från utsidan. Slipp krånglet med eget bygge eller modifiering av en gammal verktygsvagn. Denna variant har totalt 6 st utdragbara lådor, 3 st på långsidan och 3 st på kortsidan. Inredningen har även semiöppen förvaring nedtill med öppningsbar lucka samt avlastningshylla i toppen med sarg. Plåten på sidorna har fyrkantiga hål för upphängning av krokar m.m. Går ej att spegelvända.
  Djup med utfälld låda fram: 840 mm
  Djup med utfälld låda kortsida: 1750 mm

  Lådor långsida:
  Låda 1-2: 545x390x90 mm
  Låda 3: 545x390x210 mm

  Lådor kortsida:
  Låda 1-2: 330x470x90 mm
  Låda 3: 330x470x170 mm
  Mer info
 • Hylla till bilinredning PELA
  Hylla till bilinredning PELA
  Extra hylla till PELA bilinredning, art nr 66675812.
  Mer info
 • Garageinredning PELA grå/svart
  Garageinredning PELA grå/svart
  Komplett garageinredning i gråsilvrigt- och svartlackerat utförande med bänkskiva av trä. Skåp av helsvetsad konstruktion som enkelt monteras ihop till en stabil modul. En mängd praktiska skåp, lådor och utrymmen för förvaring och upphängning av dina verktyg och tillbehör till garaget. Medföljande verktygsvagn på hjul kan enkelt rullas fram vid behov och stuvas undan när den inte används för att spara plats. Medföljande verktygstavlor har runda hål och är kompatibla med PELA's sortiment av verktygskrokar och tillbehör. Högskåpet kan placeras valfri sida av inredningen. Med denna modell medföljer även justerbara fötter.

  DET GÅR EJ ATT KÖPA DELAR TILL INREDNINGEN SEPARAT, SÄLJS ENDAST I HELT SET.

  Består av:
  (1) 1 st verktygsskåp full-size golvmodell
  (2) 3 st överskåp: 3 st med gasfjädrande luckor
  (3) 3 st hurtsar: 1 st med lådor, 1 st skåp samt 1 st verktygsvagn som du lätt kan rulla fram.
  (4) 1 st träbänkskiva
  (5) 6 st verktygstavlor
  Dimensioner:
  (1) 760x460x1880 mm
  (2) 610x280x335 mm
  (3) 610x410x860 mm
  (4) 1830x403x25 mm
  (5) 610x6325x24 mm
  Höjd arbetsbänk: 890 mm
  Dimension total: 2600x435x1880 mm
  Invändiga mått verktygsvagn Djup: 400 mm Bredd: 600 mm Höjd: 785 mm inkl. hjul
  Höjd låda 1–2: 50 mm
  Höjd låda 3–5: 120 mm
  Invändiga mått hurts med lådor Djup: 400 mm Bredd: 565 mm Höjd låda 1: 55 mm
  Höjd låda 2–5: 135 mm
  Invändiga mått hurst med dörrar Djup: 365 mm Bredd: 525 mm Höjd låda 1: 63 mm Höjd låda 2–5: 155 mm
  Invändiga mått högskåp Djup: 430 mm
  Mer info
 • Hydraulpress PELA 20 ton
  Hydraulpress PELA 20 ton
  Kraftig hydraulisk verkstadspress av industrimodell. Levereras med 2 st kraftiga pressplattor. Presskolven löper på lagerbanor och är ljusterbar i sidled. Innermått pelare: 505 mm. Arbetsområde (mm): 1044. Tryckkraft (t): 20. Kolvens slaglängd (mm): 190.
  Mer info
 • Bilinredning PELA 6 lådor
  Bilinredning PELA 6 lådor
  Bilinredning med 6 lådor åt samma håll på långsidan. Smart förvaring som håller dina verktyg och tillbehör på plats i servicebilen. Håller golvytan fri från verktyg, lådor och sladdar samtidigt som verktygen blir lättåtkomliga - även från utsidan. Denna variant har 6 st kullagrade utdragbara lådor och halvöppen förvaring i botten med öppningsbar lucka. Ovansida fungerar som ett hyllplan och är försedd med avdelare i mitten samt sarg runt om. 2 st dokumenthållare på ena kortsidan som kan användas till upphängning av start- eller svetskablar. Hyllan har även skenor med förankringsklipps för fastsättning av större föremål eller tillbehör i olika nivåer. Plåten på sidorna har fyrkantiga hål för upphängning av krokar m.m. Längd: 113 cm. Längd med förvaringsfack: 122,5 cm.
  Lådorna: Djup: 11 cm. Bredd: 45,5 cm. Längd: 29 cm.
  Mer info
 • Bilinredning PELA 4 lådor
  Bilinredning PELA 4 lådor
  Smart förvaring som håller dina verktyg och tillbehör på plats i servicebilen. Perfekt för dig som jobbar ute i fält. Håller golvytan fri från förvaringslådor samtidigt som verktygen blir lättåtkomliga - även från utsidan. Slipp krånglet med eget bygge eller modifiering av en gammal verktygsvagn. Denna variant har 4 st kullagrade utdragbara lådor, semiöppen förvaring med öppningsbar lucka i botten, öppna hyllor med avdelare och sarg upptill samt 3 st dokumenthållare på ena kortsidan som kan användas till upphängning av start- eller svetskablar. Hyllan har även skenor med förankringsklipps för fastsättning av större föremål eller tillbehör i olika nivåer. Plåten på sidorna har fyrkantiga hål för upphängning av krokar m.m. Hyllan är påbyggnadsbar med extra hylla, 520054. Lådavdelare ingår inte, köps separat.
  Mer info
 • Blästerskåp PELA SBC350
  Blästerskåp PELA SBC350
  Blästerskåp försedd med 2 st. blästerpistoler. 1 st. för fotpedalstyrning samt 1 st. för manuell körning. Kabinen är försedd med 2 st. sidodörrar, belysningsutrustning, blästerhandskar samt cyklondammsugare. Mycket bra blästerkabin för verkstad samt industribruk. Dimensioner siktglas (LxB) (mm): 570x270. Dimensioner invändigt (LxBxH) (mm): 890x670x550. Lämplig kompressor (hk): 5,5-7,5. Lämplig luftmängd (l/min): 400-600. Arbetstryck (bar): 4-8. Antal lysrör (st): 2.
  Mer info
 • Kompressor PELA 2,5 HK
  Kompressor PELA 2,5 HK
  Oljefri kompressor som passar till alla slags arbetsuppgifter i hemmet och verkstaden. Kompressorns tvåcylindriga pump kräver inte någon olja, vilket ger renare luft, renare verktyg och lägre underhållskostnad. En annan fördel är också att inte någon olja når fram till verktygen via slangen, vilket gör kompressorn lämplig vid exempelvis sprutmålning. Kompressorns 230V 1-fasmotor är helautomatisk vilket betyder att den automatiskt startar igång när lufttrycket är under viss mängd och körs till dess att tanken fyllts på till maxtryck. Utrustad med tryckströmbrytare, säkerhetsventil, reduceringsventil samt två manometrar för kontinuerlig övervakning av tanktryck och avgivet tryck. Levereras med 2 st universalkopplingar.
  Mer info
Visar 17 av 17

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript