Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

En del av din vardag

Är du en av våra kunder som driver eget företag? Som kämpar med att få vardagen att gå ihop samtidigt som du vill göra ett riktigt bra jobb – både på arbetet och på fritiden. Då finns vi här som partner för att underlätta och stötta där det behövs för att göra din vardag lite enklare.

För vår kund Skärgårds El är planering och logistik högsta prioritet för att få arbetet i Stockholms skärgård att flyta på. Följ med oss på en dag med Skärgårds El och upplev en del av deras vardag:


Vi hjälper dig effektivisera din tid

Det krävs en stor dos passion för att driva ett företag men även hårt arbete och tid. Med oss som partner sparar du tid genom att du får tillgång till allt du behöver på ett och samma ställe. På så vis kan du fokusera på att vara proffs på det som ditt hjärta klappar för. Nedan har vi samlat några av de fokusområden som prioriteras främst hos mindre företag.

 

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med:

Vi stöttar våra kunder i deras vardag

På Ahlsell strävar vi ständigt efter att göra det enklare för dig att vara proffs. Det innebär att hela vårt erbjudande från produkter och logistik till kompetens och smarta tjänster hjälper dig att utveckla både din affär och ditt företag. Vi har valt ut några exempel på hur vårt erbjudande bidragit till att våra kunders vardag blivit lite enklare.

Vill du prata med oss på Ahlsell?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla delar i vår organisation. Är du osäker på vart du ska vända dig är du alltid välkommen att kontakta vårt kontaktcenter så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi finns här för dig och ser fram emot att höra ifrån dig.


Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript