Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Starkare affärer med oss på Ahlsell

2021-10-07

K-Entreprenad Mark AB:s vd, Richard Jacobson uppskattar Maskinentreprenörernas förmånliga avtal med Ahlsell på flera sätt. Det är en av flera viktiga förutsättningar för att hans firma ska kunna göra bra affärer. Dessutom ökar det möjligheten att lämna intressantare och mer korrekta offerter till sina kunder. Inte minst eftersom priserna kan hämtas direkt i Ahlsells webbutik.

K-Entreprenad Mark AB är ett familjeföretag i tredje generationen som grundades i Motala 1965, varifrån verksamheten fortfarande utgår. Företaget drivs sedan fem år tillbaka av bröderna Richard och Andreas Jacobson. Basverksamheten består av mark- och anläggningsarbeten, men företaget har även egna transportfordon.

Smidigt att handla på flera olika sätt

Sedan många år är K-Entreprenad medlem i Maskinentreprenörerna, ME och utnyttjar de förmånliga avtalen, både när det gäller inköp av servicefordon och material av olika slag till projekten. Företagets vd Richard Jacobson uppskattar i synnerhet avtalet med Ahlsell, där han vill lyfta de olika sätten att handla på.

Det är smidigt att köpa varor från Ahlsell. På K-Entreprenad är det flera medarbetare som köper in varor till projekten. För vissa passar det bättre att ringa in sina beställningar medan andra vill sitta i lugn och ro på Ahlsells webbportal och lägga beställningar. Våra medarbetare ute på fältet åker ofta direkt till butiken i Motala och hämtar det material som behövs. Det är en service som är ovärderlig för oss.

Han uppskattar också att han och hans anställda får snabb och proffsig hjälp av Ahlsells medarbetare när de behöver få svar på specifika frågor.

Det kan vara när vi stöter på ett problem i en upphandling, ett föreskrivet material som är okänt för oss eller en fråga som uppstår direkt ute på en arbetsplats.

Leverans direkt till arbetsplatsen

Via Ahlsell sänker K-Entreprenad sina kostnader, men de tjänar också mycket tid på att Ahlsell kör ut varorna med kranbil till arbetsplatserna.

Det betyder att vi kan låta maskinerna rulla i stället för att lägga onödig tid på att köra ut varorna själva. Materialet är ofta både tungt och otympligt och vi slipper ha maskiner på plats för att lossa det från bilen. Ahlsell fixar det galant och stör inte vår verksamhet.

Richard Jacobson tycker också att det är viktigt att de leverantörer han väljer erbjuder produkter som ger ett lågt klimatavtryck.

En anledning till att vi samarbetar med Ahlsell är att de precis som vi är miljöcertifierade och har ett engagemang och en vilja att förbättra vår miljö.

Fem skäl att handla hos oss på Ahlsell

● Bra rabatter via ME-avtalet ger en grund för bättre affärer.
● Smidigt att handla på olika sätt: på ahlsell.se, direkt i butik, via telefon.
● Effektiv logistik och alternativa leveranssätt.
● Erbjuder specialkompetens vid specifika frågor.
● Hållbarhet i fokus och erbjuder allt fler produkter med ett lågt klimatavtryck.

 

För dig som gillade artikeln

VA & Mark

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript