Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Sprinkler håller farten uppe och storsatsar med ny säljare

2023-03-02

Med en stor efterfrågan från våra kunder, välfyllda lager och en förstärkt säljorganisation, ser vår organisation inom Sprinkler fram emot 2023. – Det känns riktigt roligt att få lära känna alla kunder och utöka min kunskap inom området”, säger vår nya innesäljare Andrea Westergren.

Sprinklersegmentet har vind i seglen. Efter ett fantastiskt 2022, som blev det bästa året hittills, fortsätter vi nu att hålla farten uppe och går in i det nya året med välfyllda lager och förstärkning på säljsidan.  

 

– 2022 var ett galet år med en efterfrågan som var större än någon hade kunnat räkna med. I början av året uppstod det brist på produkter. Vi såg då till att bygga upp ett stort lager, för att i möjligaste mån kunna förse våra kunder med de produkter som efterfrågas, berättar Mikael Blomgren, marknadschef Sprinkler.  

 

Det välfyllda lagret har gjort att vi nu kan ligga kvar på förra årets priser på rillade kopplingar och delar, trots att marknadspriserna har gått upp. När detta lager är slut kommer prissättningen att anpassas till Ahlsells nya inköpspris.  

 

– Prissättningen på rillade rör utgår från ett rörligt pris som styrs av råmaterialpriserna. Nu när råmaterialpriserna går ner, anpassar vi priserna efter det, förklarar Mikael.  

Säg hej till Andrea – vår nya innesäljare  

Med ett riktigt bra 2022 i ryggen storsatsar vi nu framåt för att på ett ännu bättre sätt kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål.  

 

– För att bibehålla vår tillgänglighet och servicenivå när trycket från kunderna och efterfrågan nu har ökat, har vi anställt Andrea Westergren som innesäljare sedan september förra året, berättar Mikael.  

 

Andrea kommer närmast från Ahlsellbutiken i Köping där hon jobbat på VS-sidan i 3,5 år. Innan dess arbetade hon som butikssäljare i byggvaruhandeln.  

 

– Jag längtade efter nya utmaningar och när möjligheten att bli innesäljare inom Sprinkler dök upp, tackade jag ja, säger Andrea. 

Stor kompetens inom teamet 

Andrea trivs i sin nya roll och med sina nya kollegor Annalena Karlsson och Magnus Lindholm.  

– Jag känner mig väldigt välkommen, både av mitt team och av våra kunder. Alla är väldigt positiva, kompetenta och hjälpsamma. Nu är jag laddad inför uppgiften att ta mig an det nya segmentet och få följa med våra specialistsäljare ut på kundbesök. Det ska bli superkul att få träffa kunderna personligen och att fortsätta lära mig ännu mer om sprinklersegmentet, avslutar Andrea. 

Sprinkler VS Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript