Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Rör och VVS Gruppen i Danderyd väljer gärna a-collection

2022-03-04

Anders Gummesson driver Rör och VVS Gruppen i Danderyd med uppdrag över hela Stockholm och ibland längre bort än så. Företaget har nyligen avslutat ett stort projekt i Mariefred där man valt att installera produkter från vårt eget varumärke a-collection. – Alla tjänar på att vi väljer a-collection! Produkterna ligger rätt i pris och skiljer sig inte kvalitetsmässigt från andra varumärken, säger Anders.

Rör och VVS Gruppen i Danderyd har många strängar på sin lyra. Det auktoriserade VVS-företaget norr om Stockholm erbjuder allt från nyinstallationer, underhåll och reparationer i alla typer av våtrum och fastigheter. Anders och hans tre VVS-montörer lagar och byter allt från blandare till värmepumpar och felsöker alla typer av värmesystem. Alltid med kundens bästa i fokus, oavsett om det handlar om ett enkelt eller mer komplicerat uppdrag.

Viktigt att ligga rätt i pris mot kund

I början av året lade Rör och VVS Gruppen sista handen vid Marielund Hills i den charmiga småstaden Mariefred. Området består av 24 nyproducerade radhuslägenheter i bostadsrättsform där man installerat porslin, radiatorer, blandare och duschväggar från a-collection,

– A-collection har fungerat väldigt bra i de installationer vi gjort. Vi får in få reklamationer och vår servicepartner har återkopplat att de sällan behöver åtgärda någonting. Varumärket ligger i framkant och hänger med både vad det gäller trender och design. A-collection var till exempel snabba med att ta fram en mattvart blandarserie och har även en rimless toalettstol i sortimentet.

Allt fler upptäcker fördelarna med att byta till a-collection

Anders Gummesson menar att utmaningarna kring företagets inköp i dagsläget handlar om råvarubristen vilket i sin tur innebär en osäkerhet kring priserna. Det gör det svårt att konkurrera om uppdragen där en prisökning snabbt kan äta upp hela vinsten.

– Det här är faktorer som gör det än mer viktigt att hänga med och ligga rätt i pris mot kund. Genom att välja produkter från a-collection blir det lite enklare att räkna hem jobben. Just nu ligger vi i förhandlingar om ett projekt i Idre som omfattar 38 lägenheter. Det är också ett sådant projekt där vi gärna väljer a-collection, säger Anders Gummesson.

Ola Ståhl är specialistsäljare VS på Ahlsell. Han märker att det är fler än Rör och VVS Gruppen som upptäckt fördelarna med a-collection. Faktum är att många vill byta till varumärket, även om det är föreskrivet andra fabrikat.

– Det är roligt att vi kan erbjuda våra kunder produkter med bra prisbild och som håller en hög kvalitet. Här är alla vinnare, för samtidigt som slutkunden blir väldigt nöjd innebär valet a-collection goda förtjänstmöjligheter för våra kunder, säger Ola Ståhl.

VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript