Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Designgolvbrunnar för professionella installatörer

2022-08-31

Med dig som installatör i fokus har Purus utvecklat nästa generations Purus Line — Purus PRO Line. En designgolvbrunn med snabbare, enklare och mer självinstruerande placering och montering, ända in mot väggen eller hörnet. Upptäck Purus PRO Line här!

Hur skiljer sig Purus PRO Line från tidigare Line-versioner?

Säkerhet, enkelhet, kvalitet och design har varit ledord under utvecklingen av PRO-modellen. Det som skiljer Purus PRO Line från tidigare Line-versioner är att brunnsdelen och monteringsplattan sitter ihop i en enhet och har ett integrerat fall. Ramen är också vidare utvecklad och försedd med fall, för ökat flöde och mindre smutsansamling.

Basplattan möjliggör enkel montering ända in till hörn och vägg på ett självinstruerande sätt. Tiden för att mäta upp och beräkna rätt placering har därmed minskat avsevärt.

Du kan välja mellan antingen en rostfri sil, med fyra olika silmönster, eller en premiumskena för montering av keramisk platta. Allt beroende på din kunds önskemål.

Några av fördelarna med PRO

Bärande konstruktion

PRO sitter integrerad i en stabil monteringsplatta. Den självbärande konstruktionen gör att varken monteringskit eller metallskenor behövs. Monteringsplattan ger en fast höjd för fallspacklingen.

Inbyggt fall

Ett inbyggt fall i både ram och monteringsplatta ökar flödeskapaciteten för optimal avrinning av vattnet. Konstruktionen reducerar ansamlingen av smuts och ger en mer lättstädad golvbrunn.

Justeringsmöjligheter

PRO ger dig en hög flexibilitet vid monteringen med stora justeringsmöjligheter i alla led, vilket gynnar många typer av golvplattor och tjocklekar. Allt från mosaik till natursten.

Effektivare hårsil

Vi har utvecklat en helt ny effektivare hårsil som bättre samlar smuts och hår. Samtidigt som den konvexa designen ger ett ökat flöde i golvbrunnen.

Bättre flödeskapacitet

För optimal avrinning har vi ökat flödeskapaciteten med i snitt 25%, jämfört med tidigare generationer Line (beroende på modell).

Ökad kundnöjdhet

PRO förenklar och gör installationen snabbare, det blir helt enkelt lättare för dig som installatör att glänsa. Slutresultatet blir bättre och kunden blir nöjdare.


Vilken golvbrunn behöver du?

Purus PRO Line Premium är en komplett linjär designgolvbrunn med utlopp för installation i träbjälklag eller betongbjälklag. Den unika konstruktionen gör det möjligt att justera placeringen vid installationen. Golvbrunnsvattenlåset NOOD hindrar luktspridning även om vattenlåset torkar ut.

Golvbrunnen levereras med rostfri klämring, urtagbart golvbrunnsvattenlås NOOD, hårsil, rostfri ram och Premiumskena.

Välj mellan längdversionerna 600, 700, 900, 1200 och 6 olika utloppshus.

834x630-purus-tips.jpg

En väggnära golvbrunn ger beställaren fler valmöjligheter när är även stora plattor kan läggas ända in i duschhörnet. Det blir enklare att få till ett enkelsidigt fall och golvet blir jämnare i sin helhet. En annan fördel är att man slipper stå på själva golvbrunnen när man duschar!


Matcha golvbrunnen med blandaren? Välj Purus PRO Line med synlig stil! 

Kvalitetssilar i rostfritt stål finns i längdversionerna 600, 700, 800, 900, 1000 och 1200 i flera mönster och färger. Låt din kund matcha golvbrunnssilen med duschblandare och handtag efter tycke och smak. Det gör det enkelt att få till det uttryck som passar bäst i varje enskilt badrumsprojekt. Smälta in eller sticka ut — din kund väljer!

Inspiration

Lyft din kunds badrum

Med Purus Line designgolvbrunnar får din kund ett modernt badrum för en lång tid framöver.

Purus Line ända in till väggen

Det kräv inte så mycket för att resultatet ska bli perfekt. Med Purus Line kommer du ända in till väggen - visst blir det snyggt?

En modern klassiker

Purus Line Pearl i rostfritt. En stilren look som passar i alla badrum.

Fastighet Guider & inspiration VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript