Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nu storsatsar vi på teknisk isolering

2023-03-02

Vi ökar utbudet inom teknisk isolering och erbjuder nu ett fullbreddssortiment för direktleverans. Efter att ha lyssnat på våra kunders önskemål växlar vi upp ytterligare för att möta den efterfrågan vi ser, säger Carolina Jägerhorn, regional försäljningschef Klimat. 

Ahlsell har under en längre tid märkt av en hög efterfrågan på en smidig lösning för snabb upphämtning av teknisk isolering i Stockholmsregionen. Utöver möjligheten till upphämtning dagen efter beställning i 23 av våra butiker, ökar vi nu utbudet med ett fullbreddssortiment för direktleverans i flera av dessa. 

 

– Det har saknats en hub för isolering där våra kunder kan hämta material direkt och ges möjlighet till att få isolering utkörd från butik. Isolering är oftast ett moment som sker i slutskedet av ett byggprojekt och många gånger vill våra kunder få tillgång till materialet med kort varsel, vilket vi nu kan erbjuda, säger Carolina Jägerhorn, regional försäljningschef Klimat. 

 

Strategiskt utvalda butiker 

 

Vår storsatsning på utbudet inom teknisk isolering innebär att Ahlsellbutikerna i Häggvik, Kungens Kurva, Södertälje och Uppsala får ett fullbreddssortiment inom teknisk isolering och butiken i Västberga får fullbreddssortiment inom teknisk isolering för segmentet ventilation. Detta för att komplettera butikens inriktning och spetskompetens. 

 

– Vi försöker alltid att möta våra kunders behov och eftersom vi har utrymmet för att bygga ut sortimentet så valde vi att göra det, vilket känns fantastiskt roligt, säger Carolina. 

 

De strategiskt utvalda butikerna täcker in regionen bra och gör att kunderna aldrig har långt till att hämta isolering. 

 

– Det här är en storsatsning där vi även har ökat antalet medarbetare med ytterligare säljare specialiserade på just teknisk isolering. Att vi äntligen kan erbjuda detta till våra kunder gör att vi står starka inför året och väl rustade att fortsätta erbjuda fantastisk service, säger Carolina. 

 

Carolina_Jägerhorn_regional_försäljningschef_i_ahlsellbutik_isolering

Carolina Jägerhorn, regional försäljningschef för Klimat i Stockholm

 

Enkel upphämtning med drive-in 

 

Butiken i Södertälje är en av våra största med 5 000 kvadratmeter butiksyta och omkring 4 500 kvadratmeter utegård. 

  

– Vår drive-in hall är 1 700 kvadratmeter stor och många uppskattar enkelheten som det innebär att bara kunna svänga hit och plocka det man behöver. På så sätt blir det både effektivt, smidigt och enkelt. Framför allt när det kommer till teknisk isolering där materialet är skrymmande och sällan får plats på bygget. Nu kan våra kunder komma till oss och plocka det material de behöver, när de behöver det, säger Richard Jägerhorn, butikschef för Ahlsellbutiken i Södertälje. 

 

Utöver teknisk isolering så finns även allt det andra som kunderna kan tänkas behöva bekvämt samlat i den stora butiken. 

 

– Vi erbjuder sedan tidigare ett stort sortiment inom VA/Mark, Ventilation och Bygg, där nu teknisk isolering blir ett bra komplement och ett viktigt steg i utvecklingen av vårt erbjudande, säger Richard. 

 

Snabbare och mer flexibla leveranser 

 

Även Ahlsellbutiken i Västberga, som är specialiserad på ventilation, har sett en ökad efterfrågan på produkter inom teknisk isolering. 

 

– Vi har tidigare haft ett mindre utbud av isoleringsmaterial, men med denna satsning kommer vi nu att kunna erbjuda ett betydligt större sortiment, vilket känns jätteroligt, säger Göran Törnqvist, butikschef i Västberga. 

 

Många kunder i Västberga tar hjälp av butikens service med utkörning av material till arbetsplatsen, Ahlsell Now, något som Göran tror kommer att bli aktuellt också när det kommer till skrymmande isolering. 

 

– Vi har över 40 pallplatser med isolering på vårt lager och har även ökat utbudet av cellgummi, som vi nu har både på ark och rulle.  

 

Att en stor del av produkterna redan finns i butik och på lager underlättar servicen, menar Göran. 

 

– Vi kommer fortsätta med högklassig service och flexibilitet för våra kunders bästa. Vi är specialister på vårt område och oavsett om det handlar om rådgivning, problemlösning eller produktleveranser står vi redo. När en stor del av produkterna redan finns i butik kan vi erbjuda snabbare och mer flexibla leveranser, sammanfattar Göran. 

Isolering Ventilation Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript