Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Nu kliver Big Foot in hos Ahlsell

2022-12-05

Big Foot Systems är ett smart stativsystem som är konstruerat för att bära allting som normalt monteras på plana ytor. Det gör att du enkelt kan skapa en pålitlig och säker förankring för alla typer av aggregat med tillhörande försörjningssystem.

Det finns få begränsningar för vad som kan bäras upp och förankras med Big Foot Systems som kan användas vid installationer på alla plana ytor, både på tak- och marknivå. Stativsystemet har många fördelar och minskar risken för läckage, reducerar totalkostnaden för installationen, är underhålls-, förvaltnings- och driftvänligt och ger snygga lösningar.

- Vi har tidigare bara haft lite klenare stativ för villavärmepumpar och mindre kommersiella anläggningar i vårt sortiment. Med Big Foot erbjuder vi nu ett alternativ för installationer som kräver en kraftigare lösning, säger Anders Persson, produktchef värmepumpar på Ahlsell.

Enkelt att komplettera, förändra och byta ut

Big Foot Systems är utbyggbart i valfri riktning där man börjar med ett grundkit med fyra fotstöd och en ram. Därefter kan systemet kompletteras med hjälp av ett utbyggnadskit som innehåller två fotstöd och en ram. Det är dessutom möjligt att förändra och byta ut olika delar i ramkonstruktionen under och efter det att projektet har avslutats.

De lastbärande Big Foot stöden är tillverkade av glasfylld nylon med UV-skydd. En särskild vibrationsdämpande matta medföljer varje fotstöd och alla metallkomponenter är varmgalvaniserade. Varje stödben kan tas bort individuellt vid underhåll eller byte av takbeläggning vilket gör att man slipper nedmontering och driftstopp i anläggning eller byggnad

- Big Foot Systems är originalet bland stativsystem och håller en avsevärt mycket högre kvalitet än de kopior som förekommer på marknaden, säger Anders Persson.

Kyl Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript