Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

ME-skolan håller Öppet hus

2022-01-19

Vi samarbetar med ME-skolan och deras maskinförarutbildning för att måna om att branscher vi verkar i fortsätter att utvecklas. I och med gymnasievalet håller ME-skolan ett digitalt öppet hus. Vet du någon som skulle passa som maskinförare?

Vi är måna om att branscher vi verkar i fortsätter att utvecklas och att viktig kompetens säkerställs för att möta framtidens krav. Därför samarbetar vi med ME-skolan och deras maskinförarutbildning.

Fram till år 2024 beräknas nämligen 6-7000 maskinförare behövas i Sverige och de cirka 300 maskinförare som varje år tar examen kommer inte att räcka till. Behovet av maskinförare finns inom alla segment av byggsektorn.

I dagarna pågår gymnasievalet då ungdomar ska välja framtid. Vi vill att fler ungdomar ska söka till ME-skolans maskinförarutbildning – och till alla andra skolor som utbildar maskinförare.

Delta i ME-skolans Digitala Öppet Hus

För att informera om ME-skolan och yrkets framtid håller ME-skolan ett digitalt öppet hus. Känner du någon som skulle passa som maskinförare? Tipsa gärna om utbildningen och öppet hus. Här kan du läsa mer om ME-skolans digitala öppet hus som äger rum torsdag den 20 januari kl. 18.00.

Du kommer att kunna se sändningar inifrån alla våra skolor i Sverige, få en rundvandring på skolan i Bålsta samt chatta med lärare framför datorn eller din telefon.

ME-skolans maskinförarutbildning finns på de här platserna:

  • Örebro
  • Stockholm/Bålsta
  • Skellefteå
  • Svalöv
  • Linköping
  • Uppsala 

 

Mer om ME-skolans utbildning och vårt samarbete

Hållbarhet Bygg Nyheter VA & Mark

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript