Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hitta rätt inredning till din arbetsplats

2022-05-10

Dags att uppgradera till en mer ergonomisk och funktionell arbetsplats? Vi på Ahlsell erbjuder ett brett sortiment av arbetsbänkar som passar flera olika arbetsplatser, hurtsar för en organiserad förvaring och arbetsmattor för en optimal arbetsmiljö. Hitta din nya inredning till arbetsplatsen här!

Vi vet att alla har olika behov och förutsättningar när det kommer till arbetsbord, stolar och annan inredning på arbetsplatsen. Vare sig du behöver höj- och sänkbara arbetsbänkar och stolar, hurtsar och hyllar för smart förvaring eller mjuka arbetsmattor så hittar du det hos oss på Ahlsell. Här tipsar vi om några av våra favoritprodukter när det kommer till inredning där du sitter (eller står) och jobbar!


Hitta inredningen till din arbetsplats


Höj- och sänkbara arbetsbord

Höj- och sänkbara skrivbord eller arbetsbord är riktigt omtyckta att ha på arbetsplatsen, och det är inte så konstigt. Med höj- och sänkbara arbetsbord kan du variera din ställning, anpassa höjden efter din längd och behov samt få ökad fokus på arbetet. Våra arbetsbord finns både med elektrisk och manuell höjdjustering.


Förvaring för arbetsplatsen

Smart förvaring och organisering börjar med smarta lösningar. Hemligheten bakom ett välorganiserat kontor eller arbetsplats är ett genomtänkt system för var och hur man ska förvara sina saker. Här tipsar vi om produkterna som hjälper dig att organisera.


Höj- och sänkbara stolar

En bra stol är minst lika viktigt som en bra arbetsyta. Här tipsar vi om några av våra stolar som alla är höj- och sänkbara så att du kan anpassa din stol efter dina behov och förutsättningar.


Arbetsplatsmattor

Precis som stolar och bord kan även underlaget på din arbetsplast fungerade avlastande. En bra arbetsplatsmatta har en mjuk, dämpande och avlastande kärna för god belastningsergonomi vid stående arbete. Här tipsar vi om några av våra favoriter!


3 tips för en ergonomisk arbetsplats

Höj- och sänkbara arbetsbord

Höj- och sänkbara arbetsbord gör att du kan anpassa ditt bord efter din längd vilket minskar risken för felbelastning och onödiga spänningar.

Anpassa din stol efter ditt bord

Om inte din arbetsstol är korrekt anpassad efter höjden på ditt arbetsbord förstörs hela effekten. Se till att du sitter på en stol med höjdjustering.

Pauser är viktigt

Ibland är lite extra stressigt och mycket att göra, men glöm aldrig bort att ta en paus ibland, sträcka på kroppen och rensa huvudet lite. Det gör jobbet både lättare och mer hållbart!


Upptäck mer för din arbetsplats

Hållbarhet Fastighet Bygg Guider & inspiration EL Industri Kyl VA & Mark VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript