Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Mycket kraft i smidigt format från HiKOKI

2022-06-01

HiKOKI har ett växande sortiment av lätta, behändiga 18V-maskiner. För optimal ergonomi och prestanda när jobbet ska bli gjort! Dessutom kan samma batteri och laddare användas till både 18V och 36V. Upptäck maskinerna från HiKOKI här!

Samma batteri till både 36V och 18V-verktyg

Optimal flexibilitet, förutsägbarhet i jobben och konstnadseffektivitet för företaget är tre grundpelare i HiKOKIs batteriplattform. Här står batteriet centrum och tillsammans med det gemensamma laddsystemet ges du som hantverkare möjlighet att välja lättare 18-voltsverktyg till de lättare jobben och gå över 36-volt för de tyngre uppgifterna.

9 snabba om batteriplattformen från HiKOKI

 • Flexibilitet - samma batteri till 36V- och 18V-verktyg
 • Kompakta verktyg med låg vikt
 • 36V-verktyg - samma kraft som hos nätdrivna verktyg
 • 36V kan köras som ett nätdrivet verktyg med nätadapter
 • Frihet att arbeta var du vill
 • Lång livstid på maskiner och batterier
 • Samma laddare till 18V och 36V verktyg
 • Stort urval av MULTI VOLT-maskiner och ännu fler 18V-maskiner
 • 36V-verktyg som problemlösare vid krävande applikationer och 18V-verktyg vid snabba normala jobb


Två kampanjprodukter från HiKOKI

Kombikit KC18DD

Med verktygspaketet KC18DD får du en lätt, smidig och stark borr- samt slagskruvdragare med 18V kraft i en 12V kropp och kapacitet som passar perfekt för de allra vanligaste, lättare applikationerna. En av de mest utmärkande egenskaperna är den kompakta kroppen och höga kapaciteten som ger hög prestanda. Perfekt för jobb över axel- och huvudhöjd.

3 fördelar med verktygspaketet KC18DD

• Starka effektiva maskiner
• Kolborstfria motorer
• Med HiKOKIs välkända ergonomiska grepp

Borrskruvdragare DS18DD

En mycket kompakt och lätt borrskruvdragare med enastående balans och manövrerbarhet i storlek som ett 12V-verktyg men med kraft som 18V med. Perfekt för jobb över axel- och huvudhöjd.

3 fördelar med DS18DD

• Kompakt och lätt
• Kolborstfri motor
• Med HiKOKIs välkända ergonomiska grepp


3 tips från HiKOKI för en mer ergonomisk arbetsdag

Vi bad HiKOKI om 3 smarta jobbtips för en mer ergonomisk arbetsdag. Här kommer svaren!

1. Använd verktyg med ett bra grepp

Använd maskiner som ligger väl i handen. Hikoki har tagit fram ett grepp där belastningen fördelas optimalt i handen och där man framför allt undviker punktbelastning. Det vill säga tryck på en eller några få punkter i handen. Känns lika bra i vänster hand som i höger hand. Det gör arbetsdagen skönare och i förlängningen säkrare!

2. Slopa onödig vikt

För varje 100 gram du tar bort från ett verktyg kommer du och din kropp att märka skillnad, särskilt vid arbete över skulderhöjd. HiKOKI har lyckats med att dra ner storleken på sina motorer, vilket ger en viktreducering av maskinerna. Dessutom kan du själv se till att välja maskiner som inte är tyngre än vad som krävs för det arbete du ska utföra.

3. Undvik skadliga vibrationer

De effekter som vibrationer har på kroppen kan delas upp i övergående och bestående effekter. De övergående effekterna försvinner direkt eller en tid efter avslutad användning av de vibrerande maskinerna. De bestående effekterna finns kvar efter avslutad användning.

Bestående effekter som kan uppstå av skadliga vibrationer

 

Bestående effekter som kan uppstå av skadliga vibrationer är till exempel ”vita fingrar” (kärlskador), nerv-, muskel-, led- eller skelettskador. Vibrationer kan även indirekt orsaka olyckor genom störd motorik eller känselbortfall i händer som kan orsaka fumlighet och i sin tur leda till en olycka.

Det är arbetsgivaren som ansvarar för att föreskrifterna om vibrationer följs, men du som arbetstagare måste hjälpa till och följa de anvisningar du får.

UVP - Hikokis avancerade antivibrationsteknologi (User Vibration Protection) finns i många av verktygen och reducerar vibrationerna avsevärt vid användning. Håll utkik efter UVP-loggan!


Tool only - ett smart sätt att bygga upp din verktygsplattform

Om HiKOKIs tool only-verktyg

Tool only-verktyg är verktyg som levereras utan batteri och laddare. Ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som har (eller tänkt) köpa ett komplett HiKOKI-batteriverktyg, oavsett om det gäller 18V eller 36V. Det kan även vara så att du redan har de batterier du behöver, men vill bygga ut din verktygsplattform.

3 fördelar med att köpa tool-only

 • Flexibelt
 • Ekonomiskt
 • Grund för din verktygsplattform

 

 

 


3 tips på tool only-verktyg från HiKOKI

Här tipsar vi om 3 tool only-verktyg som blir en perfekt grund för din verktygsplattform.


Nätdriven styrka - sladdlös flexibilitet

HiKOKI:s MULTI VOLT batteriteknik gör att du kan använda samma batteri till både 36V-maskiner och 18V-maskiner. I 36V-maskiner får du en oslagbar styrka och i 18V-maskinerna får du en fantastisk driftstid per laddning. Det är framtidens teknik som gör ditt arbete enklare och mer flexibelt. Med HiKOKI:s 36V MULTI VOLT-maskiner kan du kapa, slipa, borra, klippa, blåsa och trimma med samma kraft som nätdrivna verktyg, men med den ultimata friheten att arbeta var du vill. Visste du att du även kan köra dina Hitachi 18V verktyg med HiKOKI:s MULTI VOLT-batterier?

MULTI VOLT ger:
• Kompakta maskiner med låg vikt
• Samma batteri och laddare till 18V och 36V
• Maskiner och batterier med lång livslängd

Bygg EL Fastighet Industri Kyl VA & Mark VS Guider & inspiration

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript