Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Den perfekta kombinationen

2023-10-31

Geberit iCon Rimfree©och Ifö Spira Rimfree© är eleganta toaletter av hög kvalitet och med den senaste tekniken. Fabriken i Bromölla, där Ifös sortiment produceras, är numera den enda i Sverige som tillverkar badrumsporslin, så söker du svensktillverkade produkter är valet enkelt. Här berättar vi mer om de moderna toaletterna från Geberit, som kombinerar elegant design med trygghet i badrummet.

Geberit Duofix inbyggnadsfixtur har installerats i miljontals hem och offentliga byggnader runtom i världen. Fixturen är mycket driftsäker och håller högsta kvalitet. Den inbyggda vattencisternen i plast gjuts i ett enda stycke vilket gör att det inte finns några skarvar som kan läcka.

Till Geberit Duofix passar den elegant designade vägghängda toaletten Ifö Spira Art 6245 perfekt. Toaletten är Rimfree, vilket innebär att den inte har någon spolkant där smuts och bakterier kan samlas. Det gör toaletten hygienisk och enkel att rengöra, något som också den rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean hjälper till med. Toalettens släta utsida ger badrummet elegans och den mjukstängande hårdsitsen ingår. Den stängs ljudlöst och ger en behaglig atmosfär i badrummet. Standardmodellen Ifö Spira 6275 har samma styrkor och fördelar som Ifö Spira Art, det är enbart den yttre formen som skiljer dem åt.

Komplettera installationen med Geberits spolplatta Sigma20 så har du skapat en härlig badrumsmiljö som håller i många år.

Fördelar med Duofix, Ifö Spira Art 6245 och Ifö Spira 6275

  • Duofix – unik kvalitet, stabil konstruktion och säker funktion
  • Duofix – vattencisternen gjuts i ett stycke = inga skarvar som läcker
  • Ifö Spira Art – lokalproducerad, designmodell, Rimfree, Ifö Clean-glasyr
  • Ifö Spira – lokalproducerad, Rimfree, Ifö Clean-glasyr
  • Vägghängda toaletter tar mindre plats och badrummet blir mer lättstädat

Ifö Spira möbelpaket går snabbt att montera – och det mesta ingår

 

Ifö Spira Square är ett komplett möbelpaket med ett förmonterat, matt vitt underskåp. Mjukstängande dörrar, tvättställ, handdukshängare, handtag och infästningsmaterial ingår. Möbelpaketen finns i tre bredder: 41, 50 och 57 cm. Tvättstället på de två minsta modellerna har kranhålet placerat antingen till vänster eller höger och den mjukstängande dörren är vändbar. De har ett kompakt djup på 31 cm inklusive tvättställ, vilket gör att de passar i små badrum och gästtoaletter.

Det större möbelpaketet (57 cm), som har två mjukstängande dörrar, har ett djup på 43,5 cm inklusive tvättstället. Det ger mer förvaringsutrymme i underskåpet. Kranhålet är centrerat i tvättställets bakkant.

Samtliga tvättställ har den rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean som gör det svårt för smuts och bakterier att få fäste.

Fördelar med Ifö Spira möbelpaket 

  • Snabb och enkel montering tack vare förmonterade skåp från fabrik
  • Ett paket - det mesta ingår
  • Tre storlekar för olika badrum
  • Ifö Clean-glasyr


Fler badrumsprodukter från Geberit

Fastighet Guider & inspiration VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript