Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Cirkulära kanalsystem – snabbt, smidigt och lokalproducerat

2023-06-12

I september 2022 förvärvade ETS NORD Vent-tillverkarna med produktion av rektangulära kanalsystem i Södertälje och Oxelösund. Under våren har verksamheten utökats med tillverkning och lagerhållning av cirkulära system vilket ger våra kunder i Stockholmsregionen en ännu större bredd av närproducerade produkter.

ETS NORD är en av Ahlsells leverantörer av cirkulära kanalsystem med verksamhet i Sverige, Finland och Estland. Vi inledde vårt samarbete redan 2016 och har sedan dess vuxit tillsammans med kundernas bästa i åtanke. Att ETS NORD i höstas utökades med VT-Vents expertis och tillverkning har inneburit att våra kunder nu fått snabb och smidig tillgång till närproducerade rektangulära kanalsystem.

Smidiga projektleveranser med kranbil

För att utöka sin service ytterligare har ETS NORD nyligen färdigställt ännu en anläggning i Södertälje för tillverkning och lagerhållning av cirkulära produkter. Härifrån kommer man nu erbjuda smidiga projektleveranser tre dagar efter beställning med kranbil, direkt ut till våra kunder i Stockholmsregionen.

– Vi har tagit över Södertäljes gamla postterminal som vi under de senaste två månaderna har renoverat och anpassat till vår verksamhet. Nu är lokalen färdigställd och den maskinella utrustningen på plats liksom tre nya medarbetare som kommer att ansvara för lager och tillverkning, berättar Henrik Ahlén, Country Manager för ETS NORD i Sverige.

Leverans med kranbil direkt till byggarbetsplatsen

Den stora vinningen i ETS NORD:s erbjudande är leveranserna med kranbil som innebär att våra kunder kan få materialet på plats just-in-time, utan att behöva krångla med vare sig truckar eller hjullastare.

– Vi är förstås glada över ETS NORD:s satsning som kommer att göra vardagen lite enklare för våra kunder i Stockholmsområdet. Den innebär att vi kan serva våra kunder på ett ännu bättre sätt och samleverera både cirkulära och rektangulära kanalsystem direkt ut till deras arbetsplatser, säger Mathias Albrecht, segmentschef Ventilation på Ahlsell.

VT-Vent har även möjlighet att tillverka en rad olika specialprodukter på beställning, såsom samlingslådor, ljuddämpare, takgenomföringar, imkanaler och huvar. Alla leveranser sker direkt ut till kundens arbetsplats. Dessutom erbjuder man expresstjänsten Vent 24 med tillverkning och leverans inom 24 timmar.

Nyheter Ventilation

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript