Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Säker Första Hjälpen för människor och planeten

2022-09-01

Cederroth arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra sina produkter och upprätthålla den höga kvalitet de är kända för. Målet är alltid att minska klimatpåverkan och ge dig mer hållbara produkter. En del av Cederroths hållbarhetsarbete har handlat om att utveckla mer klimatsmarta produkter och förpackningar.

Den grönfärgade plasten i Cederroths stationer och dispensrar är tillverkade av >85% återvunnen plast. Cederroth tar hand om delar från gamla kylskåp och ger dem nytt liv i Första Hjälpen-produkter, vilket ger 90% lägre CO2-utsläpp jämfört med att producera ny plast. Samtidigt tillverkas ytterkartongerna av 90% returfiber.

Med en komplett Första Hjälpen-utrustning på din arbetsplats hoppas vi att fler ska kunna rädda liv när olyckan är framme. Cederroth har lösningar som gör det möjligt för alla människor att ge Första Hjälpen utan speciella förkunskaper.

 


 

Grunden i Första Hjälpen

Cederroth Första Hjälpen-station är basen i din första hjälpen-utrustning och innehåller produkter för att kunna hantera alla typer av skador. Detta tillsammans med ett komplett refillpaket gör att du och dina kollegor snabbt har tillgång till den utrustning som behövs för att plåstra om sår och skador som kan uppstå på arbetsplatsen. 

 


 

Komplettera Första Hjälpen-stationen med ett mobilt kit

Första hjälpen på väg - alltid redo att rycka ut. Med First Aid Kit har du alltid en liten akutmottagning nära till hands.

 


 

Var rädd om dina ögon!

 

På arbetsplatser med risk för ögonskador är en effektiv ögondusch avgörande. Om du, eller någon i din närhet, får ett farligt ämne i ögonen är snabb tillgång till Första Hjälpen avgörande, det handlar om sekunder. Se därför till att du och dina medarbetare har rätt utrustning. Vid en ögonskada är det viktigt att ha en ögondusch som gör mer än bara späder ut och sköljer bort. Cederroth buffrade ögondusch rekommenderas av ögonspecialister1 eftersom den har en neutraliserande effekt2.

 

 

1 Rihawi et al., Graefe’s arch. Clin. Exp. ophtalmol. (2006) 244:845-854.

2 Effekten är generellt starkare på alkalier än syror.

 


 

Cederroth Soft Foam Bandage - Ett unikt självhäftande limfritt plåster

Cederroth Soft Foam Bandages är perfekta för arbetsplatser där skärsår är vanligt förekommande. Passar alla typer av små sår, oberoende av värme, kyla, vått eller torrt. Klibbar inte fast i hud eller hår och sitter kvar även i vatten.

Hållbarhet Guider & inspiration Bygg EL Fastighet Industri Kyl Plåt VA & Mark VS Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript