Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell vinner hedrande andraplats i internationell tävling

2023-11-24

Ahlsells gedigna insatser fortsätter att belönas. Nyligen tilldelades vi en hedrande andraplats i kategorin The Innovation Awards som delas ut av Ardent Partners. Bland 141 globala aktörer så tilldelades vi alltså silvermedalj, endast besegrade av Bilia.

Motiveringen till denna hedrande utmärkelse lyder fritt översatt: ”Ahlsell-teamet granskar ständigt sina processer för att göra saker effektivare, och de strävar efter att tillämpa bästa praxis i stället för anpassade lösningar, vilket gör processen lätt att underhålla både internt och för Medius.

Ahlsell har bra KPI: er för automation och teamet arbetar kontinuerligt med att hitta svagheter i processen och göra dem mer effektiva.

Ahlsell är öppna för dialog och arbetar med Medius som partner snarare än en applikationsleverantör, vilket lägger grunden för långsiktig utveckling och förändringshantering för att förbättra processerna.

Ahlsell är en viktig ambassadör för Medius både i värdefulla referenssamtal, för att hjälpa oss utveckla nya funktioner och för att vara pilotkunder, och de utmanar Medius att bli bättre. De följer upp på varje ny funktion vi implementerar och försöker att utnyttja systemet fullt ut."

Vi på Ahlsell är mycket stolta över denna ära, vilket är ett bevis på att vårt målmedvetna arbete ger utdelning. Vi är på god väg att uppnå våra mål när det gäller övergången till efakturor och det kommer gagna alla inblandade.

Detta en viktig milstolpe, ett målmedvetet arbete för omställning till ett digitalt och hållbart fakturaflöde mot Ahlsell. Stort tack till alla våra Leverantörer och Omkostnadspartners som ställer om till eFaktura genom att man uppfyller nya EU-standarder och bereder väg för legala krav. Nationella målbilden för Sverige är 80% eFaktura år 2024.

Nyheter Tjänster

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript