Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

2014-09-22

SKB Väst, HauCon Sverige och Ahlsell tar nu nästa steg i byggsatsningen

Under försommaren blev det klart att Ahlsell köper bolagen HauCon Sverige AB och SKB Väst AB som båda är distributörer av produkter för armering, ingjutning, vattentätning och formsättning. Förvärven öppnar nya möjligheter att leverera produkter till bygg- och prefabindustrin i ett tidigt skede av processen vilket gör Ahlsell till en ännu bredare leverantör.

Förvärven av HauCon Sverige och SKB Väst är en viktig pusselbit i Ahlsells pågående storsatsning mot byggindustrin. Produktmässigt kompletterar HauCon Sverige och SKB Väst varandra och skapar marknadens bredaste sortiment inom området. Med den här typen av produkter i sortimentet har kunderna nu möjlighet att få hjälp av Ahlsell redan från början i projekten, ofta redan i planerings- och designfasen.

HauCon Sverige och SKB Väst kommer att bilda basen i Ahlsells teknik- och kompetenscenter för armering, ingjutning, vattentätning och formsättning.

Frågor med anledning av denna information besvaras av Christer Mårs, divisionschef VA/Bygg, telefonnummer: 08-685 70 46, e-post: christer.mars@ahlsell.se

 

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript