Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

E-handel

Med vår omfattande e-handelsplattform har ni tillgång till över 100 000 lagerförda artiklar inom olika produktkategorier, inklusive VVS, El, Verktyg & Maskiner, Fastighetsförnödenheter, Bygg, VA, Personlig Skyddsutrustning och Kyl. Ni kan handla när som helst, dygnet runt, och vi kan leverera snabbt och effektivt, i många fall redan nästa dag.

Dessutom, med rätt e-verktyg som EDI och Punchout, blir inköpsprocessen ännu enklare och tidsbesparande. Ni har möjlighet att skicka och ta emot order, orderbekräftelser, leveransbesked och fakturor elektroniskt, vilket ger er full kontroll över era inköp och sparar tid. Informationen kommer direkt till er, antingen via e-post på datorn eller mobil, eller direkt integrerad i ert affärssystem. Vi är här för att göra era inköp bekväma och effektiva.

Skräddarsydda lösningar för er verksamhet

Låt oss hjälpa er med skräddarsydda lösningar som är utformade för att passa med just er verksamhet. Oavsett om det handlar om effektiva inköp, automatisering eller optimering av processer, är vi här för att hjälpa er att uppnå era affärsambitioner.

EDI

Den smarta metoden för att överföra information direkt till ditt företagsaffärsystem och/eller via e-post. Det kan till exempel handla om inköp, orderbekräftelse, leveransbesked och fakturor. Läs mer om hur EDI kan förenkla faktureringsprocessen för dig och ditt företag.

 

 

 

PunchOut

Med en punchout-lösning tar vi ditt inköpssystem till nästa nivå. Du börjar i din inköpsmiljö, väljer produkter i vår e-handel och fyller din kundvagn som vanligt. När det är dags att slutföra din beställning skickas den automatiskt tillbaka till ditt inköpssystem. Läs mer om hur du kan spara tid och behålla kontrollen över dina inköp med vår smidiga punchout-lösning!

Mobilapp

Hitta rätt produkt och göra dina inköp när och där det passar dig. Hålla koll på lagda ordrar, sök på artikelnummer, se status på en lagd beställning och få tydlig information om våra produkter.

 

 

 

 

Vill du prata med oss på Ahlsell?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla delar i vår organisation. Är du osäker på vart du ska vända dig är du alltid välkommen att kontakta vårt kontaktcenter så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi finns här för dig och ser fram emot att höra ifrån dig.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript